19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dev maça İzmirli hakem

Spor 02.03.2017 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dev maça İzmirli hakem

3.Lig 3.Grup’un 25.haftasında Pazar günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçının MHK’nin tecrübeli hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. İzmir bölgesi hakemlerinden Kestanlıoğlu, sarı yeşilli temsilcimizin 5.kez bir maçında görev yapacak. EN SON ÇARŞAMBA MAÇINDA GÖREV YAPTI 2001 ve 2002 yıllarında sarı yeşillilerin iki maçında yardımcılık yapan B Klasman hakemi, 2005’te Darıca G.B’nin sahasında Aksarayspor’a 3-1 yenildiği ve 2011 yılında sarı yeşillilerin kendi sahasında Çarşambaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçlarda düdük çalmıştı. Pazar günü oynanacak olan kritik maçta Kestanlıoğlu’nun yardımcılıklarını Arda Darcan ve Ersin İşsever yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Sercan Ertemçöz görev yapacak.

3.Lig 3.Grup’un 25.haftasında Pazar günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçının MHK’nin tecrübeli hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. İzmir bölgesi hakemlerinden Kestanlıoğlu, sarı yeşilli temsilcimizin 5.kez bir maçında görev yapacak.

EN SON ÇARŞAMBA MAÇINDA GÖREV YAPTI

2001 ve 2002 yıllarında sarı yeşillilerin iki maçında yardımcılık yapan B Klasman hakemi, 2005’te Darıca G.B’nin sahasında Aksarayspor’a 3-1 yenildiği ve 2011 yılında sarı yeşillilerin kendi sahasında Çarşambaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçlarda düdük çalmıştı. Pazar günü oynanacak olan kritik maçta Kestanlıoğlu’nun yardımcılıklarını Arda Darcan ve Ersin İşsever yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Sercan Ertemçöz görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.