Dev maça kartkolik hakem

Spor 10.02.2017 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dev maça kartkolik hakem

AFYON-DARICA MAÇINA B KLASMAN HAKEMİ ATANDI

    Merkez Hakem Kurulu (MHK), Darıca Gençlerbirliği’nin Pazar günü deplasmanda Afjet Afyonspor ile karşı karşıya geleceği maça B Klasman hakemlerinden Yiğit Peşin’i atadı. Sertliğe müsamaha göstermeyen yönetimiyle tanınan Ankara bölgesi hakemi Peşin, ev sahibi Afjet Afyonspor’un ligin ilk yarısında Bayrampaşaspor’u deplasmanda 4-0 yendiği maçta düdük çalmıştı. SERTLİĞE PRİM TANIMIYOR Kartına kolay başvuran bir hakem olarak bilinen Peşin, o maçta toplamda tam 13 kez elini cebine götürmüştü. Deneyimli hakem Bayrampaşa’dan 2 futbolcuya kırmızı kart ve 6 sarı kartla, Afjet Afyonspor’dan ise 5 futbolcuyu ise sarı kartla cezalandırmıştı. Sonucu merakla beklenen maçta Peşin’in yardımcılıklarını Aydın Karsavuran ve Enes Vahit Çavuş yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Aytaç Coşar görev yapacak.
AFYON-DARICA MAÇINA B KLASMAN HAKEMİ ATANDI

 

 

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Darıca Gençlerbirliği’nin Pazar günü deplasmanda Afjet Afyonspor ile karşı karşıya geleceği maça B Klasman hakemlerinden Yiğit Peşin’i atadı. Sertliğe müsamaha göstermeyen yönetimiyle tanınan Ankara bölgesi hakemi Peşin, ev sahibi Afjet Afyonspor’un ligin ilk yarısında Bayrampaşaspor’u deplasmanda 4-0 yendiği maçta düdük çalmıştı.

SERTLİĞE PRİM TANIMIYOR

Kartına kolay başvuran bir hakem olarak bilinen Peşin, o maçta toplamda tam 13 kez elini cebine götürmüştü. Deneyimli hakem Bayrampaşa’dan 2 futbolcuya kırmızı kart ve 6 sarı kartla, Afjet Afyonspor’dan ise 5 futbolcuyu ise sarı kartla cezalandırmıştı. Sonucu merakla beklenen maçta Peşin’in yardımcılıklarını Aydın Karsavuran ve Enes Vahit Çavuş yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Aytaç Coşar görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.