Dev Operasyon

Kocaeli 29.03.2016 - 12:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dev Operasyon

İstanbul merkezli olarak başlatılan soruşturma kapsamında yaklaşık 3 yıl boyunca teknik ve fiziki takibin ardından 29 ilde hayali ihracat operasyonu başlatıldı.

Sabah saatlerinde eş zamanlı olarak başlatılan operasyonda 92 kişi hakkında yakalama kararı bulunuyor. 1 milyar dolarlık vurgun yapıldığı belirlenen operasyonda 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında memurlar da bulunuyor.                                                                                                    ÇOK SAYIDA GÖZALTI Kocaeli'deki operasyon ise sabahın ilk ışıklarında başladı. KOM Şube ekipleri belirlenen adreslere baskın düzenliyor. Operasyon hala devam ederken, gözaltına alınan şahıslar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmek üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde bekletiliyor.
İstanbul merkezli olarak başlatılan soruşturma kapsamında yaklaşık 3 yıl boyunca teknik ve fiziki takibin ardından 29 ilde hayali ihracat operasyonu başlatıldı.

Sabah saatlerinde eş zamanlı olarak başlatılan operasyonda 92 kişi hakkında yakalama kararı bulunuyor. 1 milyar dolarlık vurgun yapıldığı belirlenen operasyonda 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında memurlar da bulunuyor.

                                                                                                  

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Kocaeli'deki operasyon ise sabahın ilk ışıklarında başladı. KOM Şube ekipleri belirlenen adreslere baskın düzenliyor. Operasyon hala devam ederken, gözaltına alınan şahıslar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmek üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'nde bekletiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.