DEV ŞİRKET GEBZE'DE!

Gebze 03.04.2017 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DEV ŞİRKET GEBZE'DE!

Elektronik Dünyası’nın öncü şirket gruplarından Şahin Şirketler Grubu ülke çapındaki tüm firmalarını Gebze’de bir çatı altında topluyor. Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen: “Gebze’den tek çatı altında daha güçlü bir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Elektronik Dünyası’na 90’lı yıllarda Şahin Elektronik adlı Gebze’de kurduğu bir firma ile başlayan ve bugün bölgemizde, ülkemizde ve yurtdışında da iştirakleri olan ŞAHİN ŞİRKETLER GRUBU adı altında çok kapsamlı ve çok sektörlü bir Grubun Sahibi olan Gebzeli İşadamı Kaşif Şahinkesen hedeflerini artık tek çatı altında sürdüreceklerini  söyledi. . AK Parti’de milletvekilliği ve Gebze Belediye Başkanlığı adaylığı ile de bir dönem  portföyüne siyaseti de ekleyen Şahinkesen, ülke çapında yayılan tüm şirketlerini Gebze’de bir çatı altında toplayacağını açıkladı. ANKARADA’Kİ FABRİKA İLE RADYO ŞAHİN DE ARTIK GEBZE’DE Gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır'a bu konuda açıklamalarda bulunan Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı  Kaşif Şahinkesen, Ankara Siteler’de bulunan fabrikasını Gebze’ye getirdiklerini, akabinde Marmara Bölgesi’ne İstanbul Çamlıca’dan çok güçlü frekanslarla yayın yapmakta olan RADYO ŞAHİN’i de Gebze’ye taşıdıklarını ve artık radyonun Gebze’den yayın yapacağını belirtti. Şahinkesen, RADYO ŞAHİN’in Gebze’den 91.1 frekansı ile yayın yapacağını duyurdu. “HİZMET UÇUŞUNA GEBZE’DEN GEÇİYORUZ!” Gebzeli İşadamı Kaşif Şahinkesen, çok yönlü başarıya imza atmasıyla tanınan isimlerden birisi. Amasya Merzifon’da 1954 yılında başlayan Hayat hikayesini…Bir asker.. Bir teknik uzman.. Bir işadamı... Bir müteahhit... Bir öğretmen.. Bir tüccar... Bir sivil toplum gönüllüsü... Bir gazeteci... Bir televizyoncu... Bir medya patronu... Bir siyasetçi... Bir fabrikatör... Bir eş ve bir baba...olarak şekillendiren Şahinkesen, “Gebze’den  Üstelik bütün bu sıfatların başına çoğunlukla “iyi” hatta bir çoğunda “mükemmel” sıfatını da ekleyebilen bir Anadolu insanı Kaşif Şahinkesen... BAŞARILI STK YÖNETİCİĞİ DE BULUNUYOR İşadamı, Siyasetçi ve Medya Patronu olan ŞAHİN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, işadamlığının yanı sıra başarılı bir Sivil Toplum Kuruluş Yöneticiliği sıfatını da taşıyor. Sırasıyla MÜSİAD Gebze Şube Başkanlığı, Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD)  başkanlığı ile şimdi sürdürmekte olan Kocaeli İnşaat Müteahitleri Derneği (KİMEDER) başkanlığı da bulunuyor. Bugün  Elektronik-Led Sektörü, Kamera Güvenlik Sistemleri, Dilovası’ndaki fabrikalarında Mutfak-Banyo Dolapları-Kapı-Yatak Odası-Ray dolaplarında üretime geçtiklerini ifade eden Şahinkesen, Gebze’de tek çatı altında Şahin Basın-Yayın-Radyo Şahin-Radyo Mavi olarak da basın hizmetinde zirve yolunda uçuşa geçeceklerini açıkladı.  Şirket yönetimlerini, çalışma ofislerini, Gebze’de  Yeni Bağdat Caddesi, N0: 493 adresindeki Merkez Plaza’da tek çatı altında toplayacaklarını ifade eden Şahinkesen, “ Biz çabalamayız, dediğimizi yapar, hedeflerimize ulaşırız. Bugüne dek kazandığımız ve sahip olduğumuz başarımızı Gebzeliler biliyor ve bu başarılarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Gebze ve tüm Türkiye bizi izlemeye devam etsin!” dedi.    
Elektronik Dünyası’nın öncü şirket gruplarından Şahin Şirketler Grubu ülke çapındaki tüm firmalarını Gebze’de bir çatı altında topluyor. Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen: “Gebze’den tek çatı altında daha güçlü bir şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Elektronik Dünyası’na 90’lı yıllarda Şahin Elektronik adlı Gebze’de kurduğu bir firma ile başlayan ve bugün bölgemizde, ülkemizde ve yurtdışında da iştirakleri olan ŞAHİN ŞİRKETLER GRUBU adı altında çok kapsamlı ve çok sektörlü bir Grubun Sahibi olan Gebzeli İşadamı Kaşif Şahinkesen hedeflerini artık tek çatı altında sürdüreceklerini  söyledi. . AK Parti’de milletvekilliği ve Gebze Belediye Başkanlığı adaylığı ile de bir dönem  portföyüne siyaseti de ekleyen Şahinkesen, ülke çapında yayılan tüm şirketlerini Gebze’de bir çatı altında toplayacağını açıkladı.

ANKARADA’Kİ FABRİKA İLE RADYO ŞAHİN DE ARTIK GEBZE’DE

Gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır'a bu konuda açıklamalarda bulunan Şahin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı  Kaşif Şahinkesen, Ankara Siteler’de bulunan fabrikasını Gebze’ye getirdiklerini, akabinde Marmara Bölgesi’ne İstanbul Çamlıca’dan çok güçlü frekanslarla yayın yapmakta olan RADYO ŞAHİN’i de Gebze’ye taşıdıklarını ve artık radyonun Gebze’den yayın yapacağını belirtti.

Şahinkesen, RADYO ŞAHİN’in Gebze’den 91.1 frekansı ile yayın yapacağını duyurdu.

“HİZMET UÇUŞUNA GEBZE’DEN GEÇİYORUZ!”

Gebzeli İşadamı Kaşif Şahinkesen, çok yönlü başarıya imza atmasıyla tanınan isimlerden birisi.

Amasya Merzifon’da 1954 yılında başlayan Hayat hikayesini…Bir asker.. Bir teknik uzman.. Bir işadamı... Bir müteahhit... Bir öğretmen.. Bir tüccar... Bir sivil toplum gönüllüsü... Bir gazeteci... Bir televizyoncu... Bir medya patronu... Bir siyasetçi... Bir fabrikatör... Bir eş ve bir baba...olarak şekillendiren Şahinkesen, “Gebze’den  Üstelik bütün bu sıfatların başına çoğunlukla “iyi” hatta bir çoğunda “mükemmel” sıfatını da ekleyebilen bir Anadolu insanı Kaşif Şahinkesen...

BAŞARILI STK YÖNETİCİĞİ DE BULUNUYOR

İşadamı, Siyasetçi ve Medya Patronu olan ŞAHİN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Kaşif Şahinkesen, işadamlığının yanı sıra başarılı bir Sivil Toplum Kuruluş Yöneticiliği sıfatını da taşıyor. Sırasıyla MÜSİAD Gebze Şube Başkanlığı, Tüm Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD)  başkanlığı ile şimdi sürdürmekte olan Kocaeli İnşaat Müteahitleri Derneği (KİMEDER) başkanlığı da bulunuyor.

Bugün  Elektronik-Led Sektörü, Kamera Güvenlik Sistemleri, Dilovası’ndaki fabrikalarında Mutfak-Banyo Dolapları-Kapı-Yatak Odası-Ray dolaplarında üretime geçtiklerini ifade eden Şahinkesen, Gebze’de tek çatı altında Şahin Basın-Yayın-Radyo Şahin-Radyo Mavi olarak da basın hizmetinde zirve yolunda uçuşa geçeceklerini açıkladı.

 Şirket yönetimlerini, çalışma ofislerini, Gebze’de  Yeni Bağdat Caddesi, N0: 493 adresindeki Merkez Plaza’da tek çatı altında toplayacaklarını ifade eden Şahinkesen, “ Biz çabalamayız, dediğimizi yapar, hedeflerimize ulaşırız. Bugüne dek kazandığımız ve sahip olduğumuz başarımızı Gebzeliler biliyor ve bu başarılarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Gebze ve tüm Türkiye bizi izlemeye devam etsin!” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.