19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Deva Çayırova’da kongre heyecanı

Siyaset 26.10.2020 - 17:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Deva Çayırova’da kongre heyecanı

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı 8 Kasım’da kongreye gidiyor. Kongrede mevcut başkan Mehmet Saraç yeniden başkanlığa aday olacak. Ali Babacan tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Deva Partisi’nde Çayırova Kurucu Başkanı olan Mehmet Saraç, Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı binası açılışı ve ilçe kongresinin yapılacağını duyurdu. 1. Olağan İlçe Kongresi’nde yeniden aday olduğunu dile getiren Saraç, “DEVA Parti'mizin Çayırova İlçe Teşkilat Binası açılışı ve 1.Olağan Kongresi için geri sayım başladı. Ülkemizin siyaset diline yeni bir anlayış kültürü getiren Türkiye’nin ‘DEVA’sı Demokrasi ve Atılım Partisi Çayırova ilçe Başkanlığı’mızın 1. Olağan Kongresi 8 Kasım Pazar günü saat 15.00’da Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda yapılacak. Çayırova'nın Deva'sı hazır. Haydi Çayırova'lılar! Ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan sevgi ve kardeşlikle buluşmaya hazır mısınız? Deva Partisi teşkilat binası açılışı ve 1. Olağan Kongremizin yapılacağı programa tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi. İLÇE TEŞKİLAT BİNASI DA AÇILACAK Kongre günü ilçe teşkilat binalarının da açılışının olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Kongremizin olduğu 8 Kasım günü ilçe teşkilat binamızın da açılışını gerçekleştireceğiz. Saat 14.00’da Özgürlük Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Numara 87’de gerçekleştireceğimiz ilçe teşkilat binamızın açılışının ardından kongre salonuna yürüyeceğiz” diye konuştu.  

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı 8 Kasım’da kongreye gidiyor. Kongrede mevcut başkan Mehmet Saraç yeniden başkanlığa aday olacak.

Ali Babacan tarafından geçtiğimiz yıl kurulan Deva Partisi’nde Çayırova Kurucu Başkanı olan Mehmet Saraç, Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı binası açılışı ve ilçe kongresinin yapılacağını duyurdu. 1. Olağan İlçe Kongresi’nde yeniden aday olduğunu dile getiren Saraç, “DEVA Parti'mizin Çayırova İlçe Teşkilat Binası açılışı ve 1.Olağan Kongresi için geri sayım başladı. Ülkemizin siyaset diline yeni bir anlayış kültürü getiren Türkiye’nin ‘DEVA’sı Demokrasi ve Atılım Partisi Çayırova ilçe Başkanlığı’mızın 1. Olağan Kongresi 8 Kasım Pazar günü saat 15.00’da Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda yapılacak. Çayırova'nın Deva'sı hazır. Haydi Çayırova'lılar! Ayrıştırmadan, kutuplaştırmadan sevgi ve kardeşlikle buluşmaya hazır mısınız? Deva Partisi teşkilat binası açılışı ve 1. Olağan Kongremizin yapılacağı programa tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

İLÇE TEŞKİLAT BİNASI DA AÇILACAK

Kongre günü ilçe teşkilat binalarının da açılışının olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Kongremizin olduğu 8 Kasım günü ilçe teşkilat binamızın da açılışını gerçekleştireceğiz. Saat 14.00’da Özgürlük Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Numara 87’de gerçekleştireceğimiz ilçe teşkilat binamızın açılışının ardından kongre salonuna yürüyeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.