19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DEVA’dan ‘Gebze’ stratejisi!

Siyaset 18.09.2020 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DEVA’dan ‘Gebze’ stratejisi!

İzmit ve Gebze’de hala teşkilatlanamaması nedeniyle oldukça eleştirilen DEVA Partisi’nin İzmit ve Gebze için özel bir strateji uyguladığı öğrenildi Kocaeli’nin birçok ilçesine atama gerçekleştirmesine rağmen Gebze ve İzmit İlçe Başkanlarını hala bulamadığı konuşulan DEVA Partisi’nin bu ilçeler için farklı bir strateji uyguladığı öğrenildi.  DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un atanmasının ardından kurucu üyelerin ortak bir karar alarak teşkilatlanma çalışmalarına nüfus olarak daha küçük ilçelerden başlamaya karar verdiği bilgisine ulaşıldı. Gebze ve İzmit teşkilatlarını bilerek en sona bırakan DEVA Partililer internetten gelen talepleri komisyonda görüşerek uygun olanları mülakat için belirliyor. Gebze ve İzmit İlçe Başkanlığı için yüzlerce talep geldiği konuşulan DEVA Partisi’nde Kocaeli’nin iki büyük ilçesi için en iyisinin istendiği de edinilen bilgiler arasında.  

İzmit ve Gebze’de hala teşkilatlanamaması nedeniyle oldukça eleştirilen DEVA Partisi’nin İzmit ve Gebze için özel bir strateji uyguladığı öğrenildi

Kocaeli’nin birçok ilçesine atama gerçekleştirmesine rağmen Gebze ve İzmit İlçe Başkanlarını hala bulamadığı konuşulan DEVA Partisi’nin bu ilçeler için farklı bir strateji uyguladığı öğrenildi.  DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç’un atanmasının ardından kurucu üyelerin ortak bir karar alarak teşkilatlanma çalışmalarına nüfus olarak daha küçük ilçelerden başlamaya karar verdiği bilgisine ulaşıldı. Gebze ve İzmit teşkilatlarını bilerek en sona bırakan DEVA Partililer internetten gelen talepleri komisyonda görüşerek uygun olanları mülakat için belirliyor. Gebze ve İzmit İlçe Başkanlığı için yüzlerce talep geldiği konuşulan DEVA Partisi’nde Kocaeli’nin iki büyük ilçesi için en iyisinin istendiği de edinilen bilgiler arasında.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.