DEVA Gebze kongreye akacak

Siyaset 20.11.2020 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

DEVA Gebze kongreye akacak

DEVA Partisi Kocaeli yarın birinci olağan il kongresine imza atacak. Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacağı kongreye Gebze bölgesi yoğun çıkarma yapacak. DEVA Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Gebze bölgesi olarak araç kaldıracağız, görkemli bir kongre olacak” dedi.  DEVA Partisi Kocaeli yarın kongre yapacak. Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacağı bu önemli günde kongreye Gebze bölgesi yoğun çıkarma yapmaya hazırlanıyor. DEVA Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Kongremiz ilgi görecek. Gebze bölgesi olarak araç kaldıracağız. Tam kadro orada olacağız. Allah utandırmasın. Güzel bir güne imza atacağız. Ülkemiz için çalışmaya bölgemiz için emek vermeye devam ediyoruz, inşallah başarılı olacağız” şeklinde konuştu. GEBZE’YE DEVA BİZİZ  Sözlerine devam eden DEVA Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “İlçe binamızı Aralık ayında açıyoruz. Üye çalışmalarına da başlayacağız. İl kongremiz sonrası tempomuz artacak. İlçe yönetimi olarak görev dağılımını yaptık. Kısa sürede açıklamış oluruz. Kentimize deva olacağız, sağlam adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Ülkemizin geleceği için adalet ve eşitlik felsefemizle kimseyi kimseden ayırmadan yarınlara bakıyoruz. Bu yolda herkesi partimize davet ediyoruz” dedi.

DEVA Partisi Kocaeli yarın birinci olağan il kongresine imza atacak. Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacağı kongreye Gebze bölgesi yoğun çıkarma yapacak. DEVA Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Gebze bölgesi olarak araç kaldıracağız, görkemli bir kongre olacak” dedi. 
DEVA Partisi Kocaeli yarın kongre yapacak. Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacağı bu önemli günde kongreye Gebze bölgesi yoğun çıkarma yapmaya hazırlanıyor. DEVA Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “Kongremiz ilgi görecek. Gebze bölgesi olarak araç kaldıracağız. Tam kadro orada olacağız. Allah utandırmasın. Güzel bir güne imza atacağız. Ülkemiz için çalışmaya bölgemiz için emek vermeye devam ediyoruz, inşallah başarılı olacağız” şeklinde konuştu.


GEBZE’YE DEVA BİZİZ 
Sözlerine devam eden DEVA Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş, “İlçe binamızı Aralık ayında açıyoruz. Üye çalışmalarına da başlayacağız. İl kongremiz sonrası tempomuz artacak. İlçe yönetimi olarak görev dağılımını yaptık. Kısa sürede açıklamış oluruz. Kentimize deva olacağız, sağlam adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Ülkemizin geleceği için adalet ve eşitlik felsefemizle kimseyi kimseden ayırmadan yarınlara bakıyoruz. Bu yolda herkesi partimize davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.