DEVA Kocaeli’de görev dağılımı tamam!

Siyaset 23.09.2020 - 11:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DEVA Kocaeli’de görev dağılımı tamam!

DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi’nde görev dağılımı belli oldu. Kocaeli İl Başkanı Adem Koç başkanlığında toplanan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli il yönetiminde il başkan yardımcılıkları belli oldu. Kent kamuoyunda merakla beklenen görev dağılımında il yöneticilerinin yetenek, eğitim ve iştigal alanlarının dikkate alındığını belirten İl Başkanı Adem Koç, “Hepsi de kendi işlerinde uzman, eğitimli ve yetenekli arkadaşlarımızdan oluşan il yönetimimizle ülkemiz ve kentimiz için çok önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. İŞTE GÖREV DAĞILIMI Genel Sekreter: Bilge Banu Bilgin Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı: Alptekin Cevherli Teşkilât İşleri Başkanı: Orhan Sarı Süleyman Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı: Semih Taşveren Kadın Politikaları Başkanı: Nur Banu Edeş Sektörel Politikalar Başkanı: Alican Araç Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı: Abdülkerim Can Eğitim Politikaları Başkanı: Ayşegül Poyrazoğlu İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı: Cüneyt Yücetepe Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı: Çağlayan Ateş Halkla İlişkiler ve STK’lar Başkanı: Emin Birlik Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı: Ensar Emir Seçim İşleri Başkanı: Erdinç Işık Sağlık Politikaları Başkanı: Gamze Durmaz Sosyal Politikalar Başkanı: Murat Utku Birinci Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı: Oğuz Saka İdari ve Mali İşler Başkanı: Rahmi Canbaz Bilgi ve iletişim Sistemleri Başkanı: Resul Gökhun Yıldırım Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı: Uğur Yıldız Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı: Yusuf Usta

DEVA Partisi Kocaeli İl Yönetimi’nde görev dağılımı belli oldu. Kocaeli İl Başkanı Adem Koç başkanlığında toplanan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli il yönetiminde il başkan yardımcılıkları belli oldu. Kent kamuoyunda merakla beklenen görev dağılımında il yöneticilerinin yetenek, eğitim ve iştigal alanlarının dikkate alındığını belirten İl Başkanı Adem Koç, “Hepsi de kendi işlerinde uzman, eğitimli ve yetenekli arkadaşlarımızdan oluşan il yönetimimizle ülkemiz ve kentimiz için çok önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

İŞTE GÖREV DAĞILIMI

Genel Sekreter: Bilge Banu Bilgin

Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı: Alptekin Cevherli

Teşkilât İşleri Başkanı: Orhan Sarı Süleyman

Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı: Semih Taşveren

Kadın Politikaları Başkanı: Nur Banu Edeş

Sektörel Politikalar Başkanı: Alican Araç

Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı: Abdülkerim Can

Eğitim Politikaları Başkanı: Ayşegül Poyrazoğlu

İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı: Cüneyt Yücetepe

Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı: Çağlayan Ateş

Halkla İlişkiler ve STK’lar Başkanı: Emin Birlik

Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı: Ensar Emir

Seçim İşleri Başkanı: Erdinç Işık

Sağlık Politikaları Başkanı: Gamze Durmaz

Sosyal Politikalar Başkanı: Murat Utku Birinci

Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı: Oğuz Saka

İdari ve Mali İşler Başkanı: Rahmi Canbaz

Bilgi ve iletişim Sistemleri Başkanı: Resul Gökhun Yıldırım

Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Başkanı: Uğur Yıldız

Dijital Dönüşüm ve Teknoloji Politikaları Başkanı: Yusuf Usta

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.