Deva Kocaeli toplandı

Siyaset 03.08.2020 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Deva Kocaeli toplandı

Ali Babacan’ın önderliğindeki DEVA Partisi, Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nu oluşturdu. Yönetim kurulu ilk toplantısını bugün TrypByWyndham Otel’de yaptı. DEVA Partisi'nde en çok merak edilenlerden biri de il binasının nerede olacağıydı. Konuyla ilgili açıklama DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç'tan geldi. İL BİNASI TUTULDU DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, “Bugün ilk toplantımızı yaptık birbirimizi tanıyalım istedik. Kaynaşmayı sağlamak istedik. 5,6 haftadır yürüttüğümüz bir süreç vardı ve nihayete erdirdik.  Bu süreçte İl binasını da tuttuk.  Baro binasının yanında Deniz Bank eskiden bulunduğu binayı bodrum ve üst iki katını tuttuk. 500 metrekare bin bina ve yola cephesi olan istediğimiz bir binaydı.”

Ali Babacan’ın önderliğindeki DEVA Partisi, Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nu oluşturdu.

Yönetim kurulu ilk toplantısını bugün TrypByWyndham Otel’de yaptı. DEVA Partisi'nde en çok merak edilenlerden biri de il binasının nerede olacağıydı. Konuyla ilgili açıklama DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç'tan geldi.

İL BİNASI TUTULDU

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç, “Bugün ilk toplantımızı yaptık birbirimizi tanıyalım istedik. Kaynaşmayı sağlamak istedik. 5,6 haftadır yürüttüğümüz bir süreç vardı ve nihayete erdirdik.  Bu süreçte İl binasını da tuttuk.  Baro binasının yanında Deniz Bank eskiden bulunduğu binayı bodrum ve üst iki katını tuttuk. 500 metrekare bin bina ve yola cephesi olan istediğimiz bir binaydı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.