Devlet hastanesinde muayene çilesi

Gebze 25.07.2020 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Devlet hastanesinde muayene çilesi

Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki vatandaşlar, muayene olmak adına uzun süre beklerken aynı zamanda kuyruklar halinde muayene sırasını bekliyor. Devlet hastanesindeki yoğunluk dikkatten kaçmıyor.   GEBZE’DE HEP AYNI MANZARA Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki vatandaşlar, muayene sırası sıkıntısı yaşıyorlar. Gebzeli vatandaşlar muayene olmak adına kapılarda uzun süre beklerken hemen her gün yoğunluk yaşanıyor. Hastanede çile çektiklerini kaydeden vatandaşlar, muayene olmak adına sosyal mesafe kuralını da çoğu zaman ihmal ediyorlar. Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki kalabalık böyle yansırken vatandaşlar hastane koridorlarında yaşanan sıkıntılardan dolayı bir hayli dertli.  MUAYENE SIRASI KALABALIĞI Vatandaşlar hastane koridorlarında uzun bekleyişlere imza atarken bir umut muayene olmak adına mücadele ediyorlar. Zaman zaman aralarında çıkan tartışmalar da işin cabası. Kovid 19 döneminde uygulanması gereken sosyal mesafe kuralı da fotoğrafta göründüğü gibi pek de dikkat edilmiyor gibi. Muayene olmak ve sağlık hizmetlerinden faydalanabilmek adına hemen her gün aynı manzaraya imza atan vatandaşlar, hastane konusunda yetkililerden yardım istiyorlar.

Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki vatandaşlar, muayene olmak adına uzun süre beklerken aynı zamanda kuyruklar halinde muayene sırasını bekliyor. Devlet hastanesindeki yoğunluk dikkatten kaçmıyor.  

GEBZE’DE HEP AYNI MANZARA

Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki vatandaşlar, muayene sırası sıkıntısı yaşıyorlar. Gebzeli vatandaşlar muayene olmak adına kapılarda uzun süre beklerken hemen her gün yoğunluk yaşanıyor. Hastanede çile çektiklerini kaydeden vatandaşlar, muayene olmak adına sosyal mesafe kuralını da çoğu zaman ihmal ediyorlar. Gebze Fatih Devlet Hastanesindeki kalabalık böyle yansırken vatandaşlar hastane koridorlarında yaşanan sıkıntılardan dolayı bir hayli dertli. 

MUAYENE SIRASI KALABALIĞI

Vatandaşlar hastane koridorlarında uzun bekleyişlere imza atarken bir umut muayene olmak adına mücadele ediyorlar. Zaman zaman aralarında çıkan tartışmalar da işin cabası. Kovid 19 döneminde uygulanması gereken sosyal mesafe kuralı da fotoğrafta göründüğü gibi pek de dikkat edilmiyor gibi. Muayene olmak ve sağlık hizmetlerinden faydalanabilmek adına hemen her gün aynı manzaraya imza atan vatandaşlar, hastane konusunda yetkililerden yardım istiyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.