19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Devrim Darıca G.B için ne dedi?

Spor 01.11.2018 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Devrim Darıca G.B için ne dedi?

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Pazar günü deplasmanda son üç maçta 7 puan toplayan bir takıma karşı oynayacağız. Şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyorsanız kesinlikle dışarıdan da 3 puan getirmek zorundasınız” dedi. Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Darıca Gençlerbirliği’nin yükselişe geçen bir takım olduğunu ifade eden teknik direktör Levent Devrim, “ Darıca Gençlerbirliği takımı son üç maçta hanesine 7 puan yazdırmış bir takım. Antrenör değişikliğinden sonra bir çıkış yakaladılar. Zor bir deplasman.Biraz sahaları sıkıntılı ancak bizim de bir hedefimiz var. Hedefimizi yakalama adına her maçtan 3 puan bekliyoruz. Bu doğrultuda Darıca maçının hazırlıklarına başladık. Hafta sonuna kadar hazırlanıp, en iyi ve en doğru kadromuzla Darıca’da en iyi oyunumuzu oynayıp sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Devrim, Darıca Gençlerbirliği maçı öncesinde yaptığı açıklamada, “Pazar günü deplasmanda son üç maçta 7 puan toplayan bir takıma karşı oynayacağız. Şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyorsanız kesinlikle dışarıdan da 3 puan getirmek zorundasınız” dedi.

Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Darıca Gençlerbirliği’nin yükselişe geçen bir takım olduğunu ifade eden teknik direktör Levent Devrim, “ Darıca Gençlerbirliği takımı son üç maçta hanesine 7 puan yazdırmış bir takım. Antrenör değişikliğinden sonra bir çıkış yakaladılar. Zor bir deplasman.Biraz sahaları sıkıntılı ancak bizim de bir hedefimiz var. Hedefimizi yakalama adına her maçtan 3 puan bekliyoruz. Bu doğrultuda Darıca maçının hazırlıklarına başladık. Hafta sonuna kadar hazırlanıp, en iyi ve en doğru kadromuzla Darıca’da en iyi oyunumuzu oynayıp sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.