Dijital Dönüşüm Bilişim Vadisi’nde!

Gebze 29.09.2019 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dijital Dönüşüm Bilişim Vadisi’nde!

Türk imalat sanayinden üst düzey yöneticilerin dijital stratejilerini geliştirmeyi amaçlayan ve ilki geçen yıl yapılan Geleceğin Fabrikaları Zirvesi (Turkey Summit, Future Factories) Gebze Bilişim Vadisi’nde yapıldı.

2 gün süren Geleceğin Fabrikaları Zirvesi’ne paralel olarak katılımcı firmalar, etkinlik alanında açtıkları stantlarda, Endüstri 4.0, IIoT, akıllı fabrikalar ve imalat sanayinin geleceğine yönelik en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerini tanıttılar. Firmalar, 2019 için otomasyon, robotik, yazılım, sensörler, sanal gerçeklik, 3D baskı, büyük veri, kestirimci bakım, insan makine arayüzleri ve diğer pek çok alanda en son gelişmiş ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere anlatma fırsatı buldular. Zirvede, Bilişim Vadisi girişindeki fuaya alanında firmaların stantları kurulurken, özellikle robotların yer aldığı stantlar ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. ENDÜSTRİ 4.0 ENİNE BOYUNA KONUŞULDU Zirvenin 25 Eylül 2019 tarihindeki ilk gününde, O&O, Novimod, Omron, Robtek, Polonom, Robutel gibi firmalar zirvede Akıllı Üretim, Akıllı Lojistik, Dijital Dönüşüm ve Stratejisi, Simülasyon ikiz fabrikalar , prototip üretimler, robotik sistemler, Otomasyon ve Kontrol Sistemleri, Otonom Sistemleri, konularında katılımcılara sunumlar yaptılar. Bilişim Vadisi’ndeki zirvenin son gününde ise Endüstriyel IOT ve BT/OT Entegrasyonu alanında firma temsilcileri konuşmalar yaptılar. Öğleden sonraki bölümde ise, Mitsubishi Electric, fourdotone, Rockwell Automatio, konzek, Atiker Yazılım, iletişim yazılım ve Oracle firmaları; dijital dönüşüm, Kalite 4.0, Big Data, lot, Yazılım ve Yapay zeka, Bulut Bilişim ve Siber güvenlik konularında sunumlar yaptılar.
Türk imalat sanayinden üst düzey yöneticilerin dijital stratejilerini geliştirmeyi amaçlayan ve ilki geçen yıl yapılan Geleceğin Fabrikaları Zirvesi (Turkey Summit, Future Factories) Gebze Bilişim Vadisi’nde yapıldı.

2 gün süren Geleceğin Fabrikaları Zirvesi’ne paralel olarak katılımcı firmalar, etkinlik alanında açtıkları stantlarda, Endüstri 4.0, IIoT, akıllı fabrikalar ve imalat sanayinin geleceğine yönelik en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerini tanıttılar. Firmalar, 2019 için otomasyon, robotik, yazılım, sensörler, sanal gerçeklik, 3D baskı, büyük veri, kestirimci bakım, insan makine arayüzleri ve diğer pek çok alanda en son gelişmiş ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere anlatma fırsatı buldular. Zirvede, Bilişim Vadisi girişindeki fuaya alanında firmaların stantları kurulurken, özellikle robotların yer aldığı stantlar ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

ENDÜSTRİ 4.0 ENİNE BOYUNA KONUŞULDU

Zirvenin 25 Eylül 2019 tarihindeki ilk gününde, O&O, Novimod, Omron, Robtek, Polonom, Robutel gibi firmalar zirvede Akıllı Üretim, Akıllı Lojistik, Dijital Dönüşüm ve Stratejisi, Simülasyon ikiz fabrikalar , prototip üretimler, robotik sistemler, Otomasyon ve Kontrol Sistemleri, Otonom Sistemleri, konularında katılımcılara sunumlar yaptılar. Bilişim Vadisi’ndeki zirvenin son gününde ise Endüstriyel IOT ve BT/OT Entegrasyonu alanında firma temsilcileri konuşmalar yaptılar. Öğleden sonraki bölümde ise, Mitsubishi Electric, fourdotone, Rockwell Automatio, konzek, Atiker Yazılım, iletişim yazılım ve Oracle firmaları; dijital dönüşüm, Kalite 4.0, Big Data, lot, Yazılım ve Yapay zeka, Bulut Bilişim ve Siber güvenlik konularında sunumlar yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.