DİKKAT! Bu ilçelere 16 saat su verilmeyecek

09.03.2015 - 16:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

DİKKAT! Bu ilçelere 16 saat su verilmeyecek

İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, bazı ilçelerimize 16 saat su verilmeyeceği duyuruldu. İşte o illerimiz;

İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Esenyurt - Hadımköy isale hatlarında gerçekleştirilecek olan çalışmalar nedeniyle Arnavutköy, Başakşehir ve Esenyurt'un bazı bölgelerine su verilemeyeceği duyuruldu. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Esenyurt - Hadımköy isale hatlarında gerçekleştirilecek olan branşman bağlantı çalışmaları nedeniyle; 11 Mart 2015 Çarşamba günü 13:00 ile 12 Mart 2015 Perşembe günü 05:00 saatleri arasında 16 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.Başakşehir İlçesi: Hoşdere Mahallesi, Kelebek Vadisi ve Almine Evleri, Arnavutköy İlçesi: Hadımköy'ün tamamı ile Bahşayiş, Karaağaç, Yeşilbayır, Deliklikaya, Nakkaş, Ömerli ve Dursunköy Mahalleleri, Esenyurt İlçesi: Sanayi Mahallesi."  
İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, bazı ilçelerimize 16 saat su verilmeyeceği duyuruldu. İşte o illerimiz;

İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Esenyurt - Hadımköy isale hatlarında gerçekleştirilecek olan çalışmalar nedeniyle Arnavutköy, Başakşehir ve Esenyurt'un bazı bölgelerine su verilemeyeceği duyuruldu. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Esenyurt - Hadımköy isale hatlarında gerçekleştirilecek olan branşman bağlantı çalışmaları nedeniyle; 11 Mart 2015 Çarşamba günü 13:00 ile 12 Mart 2015 Perşembe günü 05:00 saatleri arasında 16 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir.Başakşehir İlçesi: Hoşdere Mahallesi, Kelebek Vadisi ve Almine Evleri, Arnavutköy İlçesi: Hadımköy'ün tamamı ile Bahşayiş, Karaağaç, Yeşilbayır, Deliklikaya, Nakkaş, Ömerli ve Dursunköy Mahalleleri, Esenyurt İlçesi: Sanayi Mahallesi."
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.