DİKKAT! BUGÜN SON GÜN

Spor 22.07.2016 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİKKAT! BUGÜN SON GÜN

DİKKAT! BUGÜN SON GÜN

2016-17 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak takımların bugün en geç mesai bitimine kadar başvuruda bulunabilecek. 7’nci sezonun oynanacağı BAL’da Gebzespor 4, Çayırovaspor ise 2’nci sezonunu geçirecek. Yeni sezonda 165 takımın ligde mücadele etme hakkı bulunuyor. Bunların 81’inin geçen sezon oynayanlar, 73’ünün ise ilk kez yer alacak takımlar olduğu açıklandı. Ayrıca 3.Lig’den düşen 11 takım da BAL’da yer alacak.   TEMİNAT BEDELİ 20 BİN TL Geçmiş sezonlarda maddi sorun veya kriterleri uygun olmayan bazı kulüpler başvuruda bulunmamıştı. Bu sezon da fire bekleniyor. Kulüplerin başvuru evrakları dışında Garanti Bankası hesabına 20 bin TL teminat yatırmaları gerekiyor. Bugünden itibaren lige katılacak takım sayısı netleşecek ve Ağustos ayında da statü ile gruplar açıklanacak.
DİKKAT! BUGÜN SON GÜN

2016-17 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak takımların bugün en geç mesai bitimine kadar başvuruda bulunabilecek. 7’nci sezonun oynanacağı BAL’da Gebzespor 4, Çayırovaspor ise 2’nci sezonunu geçirecek. Yeni sezonda 165 takımın ligde mücadele etme hakkı bulunuyor. Bunların 81’inin geçen sezon oynayanlar, 73’ünün ise ilk kez yer alacak takımlar olduğu açıklandı. Ayrıca 3.Lig’den düşen 11 takım da BAL’da yer alacak.

 

TEMİNAT BEDELİ 20 BİN TL

Geçmiş sezonlarda maddi sorun veya kriterleri uygun olmayan bazı kulüpler başvuruda bulunmamıştı. Bu sezon da fire bekleniyor. Kulüplerin başvuru evrakları dışında Garanti Bankası hesabına 20 bin TL teminat yatırmaları gerekiyor. Bugünden itibaren lige katılacak takım sayısı netleşecek ve Ağustos ayında da statü ile gruplar açıklanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.