GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dikkat! Kredimiz bitti…

Spor 22.02.2019 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dikkat! Kredimiz bitti…

ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRAT KOTAMIZ DOLDU

3. Lig ekibimiz Gebzespor bu sezon cezalardan çok çekiyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bu hafta da mor-beyazlı kulübe 8 Bin 500 Bin TL’lik bir fatura çıkardı. Geçen hafta Büyükçekmece Tepecik ile oynanan maçta yaşanan çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Gebzespor’la ilgili dosya karara bağlandı. 5.KEZ OLURSA SAHA KAPANACAK Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gebzespor Kulübü’ne taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 6 Bin, aynı müsabakada taraftarların neden olduğu saha olayları sebebiyle de 2 Bin 500 TL para cezası verdi. Gebzespor, iç saha maçında bir kez daha çirkin ve kötü tezahürattan dolayı PFDK’ya sevk edilirse, ilk iç saha maçında seyircisiz maç oynama cezası alacak. FATURA 23 BİN TL'YE ULAŞTI Toplamda 8 bin 500 Bin TL para cezası alan Gebzespor, yine aynı nedenlerden dolayı daha önceki maçlarda 14 Bin 500 TL para cezasına çarptırılmıştı. Gebzespor’un bu sezon aldığı ceza, son gelen para cezasıyla birlikte 23 Bin TL’ye ulaştı.
ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRAT KOTAMIZ DOLDU

3. Lig ekibimiz Gebzespor bu sezon cezalardan çok çekiyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) bu hafta da mor-beyazlı kulübe 8 Bin 500 Bin TL’lik bir fatura çıkardı. Geçen hafta Büyükçekmece Tepecik ile oynanan maçta yaşanan çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Gebzespor’la ilgili dosya karara bağlandı.

5.KEZ OLURSA SAHA KAPANACAK

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gebzespor Kulübü’ne taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 6 Bin, aynı müsabakada taraftarların neden olduğu saha olayları sebebiyle de 2 Bin 500 TL para cezası verdi. Gebzespor, iç saha maçında bir kez daha çirkin ve kötü tezahürattan dolayı PFDK’ya sevk edilirse, ilk iç saha maçında seyircisiz maç oynama cezası alacak.

FATURA 23 BİN TL'YE ULAŞTI

Toplamda 8 bin 500 Bin TL para cezası alan Gebzespor, yine aynı nedenlerden dolayı daha önceki maçlarda 14 Bin 500 TL para cezasına çarptırılmıştı. Gebzespor’un bu sezon aldığı ceza, son gelen para cezasıyla birlikte 23 Bin TL’ye ulaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.