19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DİLDEF’den Kaymakam Alkan’a hoş geldin ziyareti

Dilovası 22.12.2016 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLDEF’den Kaymakam Alkan’a hoş geldin ziyareti

Dilovası Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve STK ile Dernek Başkanları İlçede kaymakam olarak göreve başlayan Mustafa Asım Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

DİLDEF Başkanı Ercan Güneş ile üye STK ve dernek başkanları,  İlçede göreve başlayan Kaymakam Mustafa Asım Alkan’a  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kısa süreli tanışmanın ardından Kaymakam Alkan’a DİLDEF Başkanı Ercan Güneş tarafından  en öncelikli sorunları hakkında bilgilendirme yapıldı. Kaymakam Mustafa Asım Alkan’da , ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Dilovası’nın marka şehir olabilmesi için kamu ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalışmaları gerektiğini ve STK’ların görüşleri ve çalışmalarını da çok önemsediğini kaydetti. Daha sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Dilovası Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve STK ile Dernek Başkanları İlçede kaymakam olarak göreve başlayan Mustafa Asım Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

DİLDEF Başkanı Ercan Güneş ile üye STK ve dernek başkanları,  İlçede göreve başlayan Kaymakam Mustafa Asım Alkan’a  hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kısa süreli tanışmanın ardından Kaymakam Alkan’a DİLDEF Başkanı Ercan Güneş tarafından  en öncelikli sorunları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Mustafa Asım Alkan’da , ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek Dilovası’nın marka şehir olabilmesi için kamu ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte çalışmaları gerektiğini ve STK’ların görüşleri ve çalışmalarını da çok önemsediğini kaydetti. Daha sonra toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.