19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DİLİPAK DARICA DA YAKIN TARİHİ ANLATTI

Darıca 25.02.2016 - 15:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLİPAK DARICA DA YAKIN TARİHİ ANLATTI

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Yakın Tarihin Bilinmeyenleri" adlı söyleşi programına yazar Abdurrahman Dilipak konuk oldu.

Darıcalıların yoğun ilgi gösterdiği programda Dilipak,ülkemizde yakın tarihe olan ilginin arttığının altını çizerken, "Tarih konusunda zihinlerimiz karmakarışık. Bu konuda zihnen arınmamız gerek. Birileri bizlerin gerçeklerle yüzleşmesini istemiyor. Ne yazık ki; bugünkü tarih algımızı belirleyen batıdır" diyerek dinleyicilere önemli bilgiler aktardı. TÜRKİYE ARTIK SÖZ SAHİBİ ÜLKELER ARASINDA Konuşmasında küresel  dengelerden de söz eden  Dilipak, bu konuda Türkiye'nin son yıllarda yaptığı başarılı politikayla söz sahibi ülkeler arasında adını yazdırdığını söyledi. Dünyada Türkiye markasının çok güçlü olduğunu belirten Abdurrahman Dilipak,bugün Türkiye'yi karşısına alan ülkelerin, birkaç yıl sonra Türkiye'nin insani yardımına ihtiyaç duyabileceklerini  ifade etti. Dilipak, "Türkiye jeopolitik konumuyla geçmişten günümüze önemli bir ülke olmuştur.Bu yüzdendir ki tüm dünyanın gözü Türkiye'dedir. Bizler gücümüzün farkında olmalıyız. Temel hak ve hürriyetler bağlamında üzerimize düşeni yaparak, toplumsal barışı sağlamalı ve ülkemizi sağlam yarınlara taşımalıyız." diye konuştu.
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde düzenlenen "Yakın Tarihin Bilinmeyenleri" adlı söyleşi programına yazar Abdurrahman Dilipak konuk oldu.

Darıcalıların yoğun ilgi gösterdiği programda Dilipak,ülkemizde yakın tarihe olan ilginin arttığının altını çizerken, "Tarih konusunda zihinlerimiz karmakarışık. Bu konuda zihnen arınmamız gerek. Birileri bizlerin gerçeklerle yüzleşmesini istemiyor. Ne yazık ki; bugünkü tarih algımızı belirleyen batıdır" diyerek dinleyicilere önemli bilgiler aktardı.

TÜRKİYE ARTIK SÖZ SAHİBİ ÜLKELER ARASINDA

Konuşmasında küresel  dengelerden de söz eden  Dilipak, bu konuda Türkiye'nin son yıllarda yaptığı başarılı politikayla söz sahibi ülkeler arasında adını yazdırdığını söyledi.

Dünyada Türkiye markasının çok güçlü olduğunu belirten Abdurrahman Dilipak,bugün Türkiye'yi karşısına alan ülkelerin, birkaç yıl sonra Türkiye'nin insani yardımına ihtiyaç duyabileceklerini  ifade etti. Dilipak, "Türkiye jeopolitik konumuyla geçmişten günümüze önemli bir ülke olmuştur.Bu yüzdendir ki tüm dünyanın gözü Türkiye'dedir. Bizler gücümüzün farkında olmalıyız. Temel hak ve hürriyetler bağlamında üzerimize düşeni yaparak, toplumsal barışı sağlamalı ve ülkemizi sağlam yarınlara taşımalıyız." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.