Diliskelesi'ne 3. semt konağı

Dilovası 11.07.2017 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Diliskelesi'ne 3. semt konağı

Dilovası Belediyesi tarafından başlatılan ilçeye yeni semt konakları çalışması kapsamında Diliskelesi Mahallesi'ne 3. semt konağına ilk kazma vuruldu.

Dilovası Belediyesi yapımına başlayarak tamamladığı semt konaklarına bir yenisini daha ekliyor. Son 3 yılda başlatılan çalışma ile 10. semt konağının temeli Diliskelesi Mahallesi Saidi Nursi Caddesi üzerinde atıldı. Halkın ortak kullanımlarını artırarak sosyal ve kültürel kaynaşmayı sağlayarak, halkın kaynaşmasını sağlayan semt konaklarının 10.'suna ilk kazma önceki gün vuruldu. Çok amaçlı olarak planlanan taziye evi iki katlı olarak inşaa edilecek. İçersinde Kuran kursu, okuma salonları, mescit, şadırvan ve tuvaletler yer alacak. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, ''İlçemizde halkımızın en çok talep ettiği konulardan biride semt konaklarımız. Halkımızın ortak kullanım alanlarında birlik ve beraberliği sağlamaları dayanışma içerisinde olmaları bizi de mutlu ediyor. Anadolulun dört bir yanından ilçemize gelen halkımızın kültür, örf ve adetlerimizi yaşatacağımız semt konaklarının 10. sunu Diliskelesi Mahallemize yapıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bitecek ve halkımız en iyi şekilde buradan faydalanacaktır." dedi.
Dilovası Belediyesi tarafından başlatılan ilçeye yeni semt konakları çalışması kapsamında Diliskelesi Mahallesi'ne 3. semt konağına ilk kazma vuruldu.

Dilovası Belediyesi yapımına başlayarak tamamladığı semt konaklarına bir yenisini daha ekliyor. Son 3 yılda başlatılan çalışma ile 10. semt konağının temeli Diliskelesi Mahallesi Saidi Nursi Caddesi üzerinde atıldı.

Halkın ortak kullanımlarını artırarak sosyal ve kültürel kaynaşmayı sağlayarak, halkın kaynaşmasını sağlayan semt konaklarının 10.'suna ilk kazma önceki gün vuruldu. Çok amaçlı olarak planlanan taziye evi iki katlı olarak inşaa edilecek. İçersinde Kuran kursu, okuma salonları, mescit, şadırvan ve tuvaletler yer alacak.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, ''İlçemizde halkımızın en çok talep ettiği konulardan biride semt konaklarımız. Halkımızın ortak kullanım alanlarında birlik ve beraberliği sağlamaları dayanışma içerisinde olmaları bizi de mutlu ediyor. Anadolulun dört bir yanından ilçemize gelen halkımızın kültür, örf ve adetlerimizi yaşatacağımız semt konaklarının 10. sunu Diliskelesi Mahallemize yapıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bitecek ve halkımız en iyi şekilde buradan faydalanacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.