19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dillere destan bir düğün

Darıca 20.05.2017 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dillere destan bir düğün

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın kızı Merve Karaman Bayramoğlu basın İlan Kurumu ve Tatil öyü Tesisleri’nde düzenlenen törenle hayatını Anıl Şahin ile birleştirdi.

Bölgemizin önde gelen bürokratlarını, siyasilerini ve iş dünyasını bir araya getiren düğünde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın heyecanı görülmeye değerdi. Düzenlenen törene Çevre ve Şehircilik bakanı İdris Güllüce, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Tahsin Tarhan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Gebze Eski Kaymakamı Mehmet Arslan, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak Parti İlçe Zafer Kılıç, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, GTO Meclis Üyesi İsmail Kurt,  Darıca Belediye Meclis üyeleri Ahmet Hakan Hocaoğlu, Yılmaz Tunalı, Cafer Teyyar Demirdaş, Yusuf Ayaz, Köksal Acay, Gebze Polisini Yaşatma ve Geliştirme Derneği ayrıca Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Turan, Gebze Pazarcılar Derneği Başkanı Ziyaettin Erattir, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Darıcalı Muhtarlar, Darıca Final Okulları Sahipleri Murat kaya ve İsmail Ramazanoğlu’nun yanısıra çok sayıda işadamı ve Darıca Hükümet Konağı çalışanları katıldı. MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ Genç çift Merve ve Anıl düğün töreninin yapıldığı alana yat ile gelirken çiftin nikahını Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak kıydı. Şahitliğini ise Vali Güzeloğlu, eski bakan Güllüce,  milletvekili Şeker yaptı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman tüm davetlilerle yakından ayrı ayrı ilgilenirken düğün töreninde bölgemizde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okulların koroları ve folklor grupları da gösteri yaptı. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın kızı Merve Karaman Bayramoğlu basın İlan Kurumu ve Tatil öyü Tesisleri’nde düzenlenen törenle hayatını Anıl Şahin ile birleştirdi.

Bölgemizin önde gelen bürokratlarını, siyasilerini ve iş dünyasını bir araya getiren düğünde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın heyecanı görülmeye değerdi. Düzenlenen törene Çevre ve Şehircilik bakanı İdris Güllüce, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Tahsin Tarhan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Gebze Eski Kaymakamı Mehmet Arslan, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Ak Parti İlçe Zafer Kılıç, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, GTO Meclis Üyesi İsmail Kurt,  Darıca Belediye Meclis üyeleri Ahmet Hakan Hocaoğlu, Yılmaz Tunalı, Cafer Teyyar Demirdaş, Yusuf Ayaz, Köksal Acay, Gebze Polisini Yaşatma ve Geliştirme Derneği ayrıca Kuyumcular Derneği Başkanı Yıldıray Turan, Gebze Pazarcılar Derneği Başkanı Ziyaettin Erattir, Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal, Darıcalı Muhtarlar, Darıca Final Okulları Sahipleri Murat kaya ve İsmail Ramazanoğlu’nun yanısıra çok sayıda işadamı ve Darıca Hükümet Konağı çalışanları katıldı.

MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Genç çift Merve ve Anıl düğün töreninin yapıldığı alana yat ile gelirken çiftin nikahını Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak kıydı. Şahitliğini ise Vali Güzeloğlu, eski bakan Güllüce,  milletvekili Şeker yaptı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman tüm davetlilerle yakından ayrı ayrı ilgilenirken düğün töreninde bölgemizde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren okulların koroları ve folklor grupları da gösteri yaptı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.