19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dillere destan kongre!

Siyaset 18.02.2020 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dillere destan kongre!

İYİ PARTİ GEBZE İKİNCİ OLAĞAN KONGRESİ BAYRAM HAVASINDA GEÇTİ

İYİ Parti Gebze ikinci olağan kongresini gerçekleştirirken kongrenin yankıları devam ediyor. Ramada Otel’de gerçekleştirilen kongrede yediden yetmişe herkes salona koşarken partide adeta bir bayram havası yaşandı, partililer koşa koşa kongreye aktı. İYİ Parti Gebze’de ikinci olağan genel kurul güzel anlara sahip oldu. Başkan Burak Uluköylü tek aday olarak kongrede yola devam ederken kongre güzel anları beraberinde getirdi. Yediden yetmişe herkesi bira araya getiren kongrede büyük katılım yaşandı. Partililer, saatler süren kongrede birlik ve beraberlik mesajları verirken gövde gösterisi yaptılar. İYİ Parti ailesi, bayram havasında geçen şölenle, büyük bir aile olduklarını bir kez daha gösterdiler. İYİ PARTİDE YÜZLER GÜLÜYOR Kadınların ve gençlerin ağırlıklı olarak katıldığı genel kurulda partililer bayram havasında bir gün yaşarken birlik ve beraberlik görüntüleri düşman çatlatacak şekildeydi. Partililer, sabahtan akşama kadar süren kongre heyecanını dolu dolu yaşarken kongre sonrasında da tatlı bir yorgunluk yaşasalar da oldukça mutlu ve memnunlardı. Tek adaylı seçimde Burak Uluköylü başkanlığında yola devam edecek olan İYİ Parti’de yüzler gülüyor.
İYİ PARTİ GEBZE İKİNCİ OLAĞAN KONGRESİ BAYRAM HAVASINDA GEÇTİ

İYİ Parti Gebze ikinci olağan kongresini gerçekleştirirken kongrenin yankıları devam ediyor. Ramada Otel’de gerçekleştirilen kongrede yediden yetmişe herkes salona koşarken partide adeta bir bayram havası yaşandı, partililer koşa koşa kongreye aktı.

İYİ Parti Gebze’de ikinci olağan genel kurul güzel anlara sahip oldu. Başkan Burak Uluköylü tek aday olarak kongrede yola devam ederken kongre güzel anları beraberinde getirdi. Yediden yetmişe herkesi bira araya getiren kongrede büyük katılım yaşandı. Partililer, saatler süren kongrede birlik ve beraberlik mesajları verirken gövde gösterisi yaptılar. İYİ Parti ailesi, bayram havasında geçen şölenle, büyük bir aile olduklarını bir kez daha gösterdiler.

İYİ PARTİDE YÜZLER GÜLÜYOR

Kadınların ve gençlerin ağırlıklı olarak katıldığı genel kurulda partililer bayram havasında bir gün yaşarken birlik ve beraberlik görüntüleri düşman çatlatacak şekildeydi. Partililer, sabahtan akşama kadar süren kongre heyecanını dolu dolu yaşarken kongre sonrasında da tatlı bir yorgunluk yaşasalar da oldukça mutlu ve memnunlardı. Tek adaylı seçimde Burak Uluköylü başkanlığında yola devam edecek olan İYİ Parti’de yüzler gülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.