DİLOVALI ÇOCUKLAR SÜNNET ŞÖLENİ’NDE BULUŞTU!

Dilovası 21.08.2017 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVALI ÇOCUKLAR SÜNNET ŞÖLENİ’NDE BULUŞTU!

Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği şölenle 300 çocuk sünnet oldu!

Dilovası Belediyesi ilçede yaşayan 300 çocuğun ilk mürüvvetine ortak oldu. Çocukları sünnet ettiren Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği şölende yüzlerce Dilovalı bir araya geldi. Her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenine bu yıl da ara vermeden devam eden Dilovası Belediyesi ilçe genelinde yaşayan 300 çocuğu sünnet ettirdi. Bir süre önce başlatılan kampanyayla kayıtları toplayan Belediye, kendisine başvuran 300 çocuğu anlaşmalı hastanede sünnet ettirerek, düzenlediği şölenle yüzlerce Dilovalı vatandaşı bir araya getirdi. DİLOVASI HALKINA HİZMET ETMEKDEN MUTLUYUM Dilovası Belediyesi önünde düzenlenen Sünnet Şölenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Şölende konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası halkına hizmet etmekden dolayı mutluyum. Bugün çocuklarımızın ilk mürüvvetine ortak oluyoruz. Milletimize hayırlı birer evlat olarak yetişirler inşallah. Programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi. GÖNÜLLERİNDE EĞLENDİLER! Konuşmaların ardından sahne alan sanatçılar eşliğinde Dilovası meydanında coşku dolu anlar yaşandı. Alanı dolduran yüzlerce vatandaş halk oyunları gösterisini ilgiyle takip ederken, sahne alan sanatçıların söylediği şarkılarla akşamın ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Dilovası’nda yaşayan vatandaşlar böyle bir şölen düzenlediği için Belediye Başkanı Ali Toltar ve ekibine de teşekkür etti.
Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği şölenle 300 çocuk sünnet oldu!

Dilovası Belediyesi ilçede yaşayan 300 çocuğun ilk mürüvvetine ortak oldu. Çocukları sünnet ettiren Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği şölende yüzlerce Dilovalı bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlediği sünnet şölenine bu yıl da ara vermeden devam eden Dilovası Belediyesi ilçe genelinde yaşayan 300 çocuğu sünnet ettirdi. Bir süre önce başlatılan kampanyayla kayıtları toplayan Belediye, kendisine başvuran 300 çocuğu anlaşmalı hastanede sünnet ettirerek, düzenlediği şölenle yüzlerce Dilovalı vatandaşı bir araya getirdi.

DİLOVASI HALKINA HİZMET ETMEKDEN MUTLUYUM

Dilovası Belediyesi önünde düzenlenen Sünnet Şölenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Şölende konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası halkına hizmet etmekden dolayı mutluyum. Bugün çocuklarımızın ilk mürüvvetine ortak oluyoruz. Milletimize hayırlı birer evlat olarak yetişirler inşallah. Programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

GÖNÜLLERİNDE EĞLENDİLER!

Konuşmaların ardından sahne alan sanatçılar eşliğinde Dilovası meydanında coşku dolu anlar yaşandı. Alanı dolduran yüzlerce vatandaş halk oyunları gösterisini ilgiyle takip ederken, sahne alan sanatçıların söylediği şarkılarla akşamın ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Dilovası’nda yaşayan vatandaşlar böyle bir şölen düzenlediği için Belediye Başkanı Ali Toltar ve ekibine de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.