Dilovalı AK Kadınlardan dayanışma toplantısı

Dilovası 10.11.2017 - 11:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovalı AK Kadınlardan dayanışma toplantısı

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, yönetim kurulu ve üyeler ile “birlik, beraberlik ve dayanışma” toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Tavşancıl Sahil Restaurant da gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Eşleri, Gençli Kolları Başkanı Emre Sarıca ve çok sayıda AK Partili Bayanlar katıldı. Düzenlenen yemekli toplantıda, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilirken, ahde vefa örneği de sergilendi. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, daha önce Kadın Kollarında görev yapan ve emeği geçen tüm partili bayanlara, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. “OYLARIN ARTIŞINDA EN ÖNEMLİ ETKENSİNİZ” AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, ”Kadın Kollarımızın fedakârca çalışmaları AK Partinin oylarının artışında ki en önemli etken olduğunu çok iyi biliyoruz. Kadın Kollarımız Türkiye’de olduğu gibi Dilovası’nda da tarihin yazılmasına özverili çalışmalarıyla katkıda bulundular. Hepsine çok teşekkür ediyor yeni seçilen yönetim kurulumuza ve kadın kolları başkanımıza başarılar diliyorum” dedi. “HİZMETİN ÖNCÜSÜ KADINLAR” Her hizmetin önünde ve öncüsü olan AK Kadınlar ile gurur duyduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda gelinen nokta onur verici. Siyasi, Ticari ve Sosyal hayatta kadın desteği olmadan başarının mümkün değil. Referandum sürecinde yapılan çalışmalarda da en büyük güvencemiz kadın kollarımızda emek veren ablalarımız oldu” dedi. “ÜLKEMİZ ÖNEMLİ GELİŞİMLER GÖSTERDİ” Başkan Toltar’ın ardından söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Bu ülke bizim. Biz vatanımıza sahip çıkıyoruz. İktidarda olduğumuz süre içerisinde ülkemiz önemli bir gelişim gösterdi. Hamdolsun önümüzdeki tüm engelleri kaldırdık. Şimdi yine bir seçim sürecindeyiz. Biz kadın kollarımızın gücünü biliyoruz. Hedefimiz de belli. İnşallah ülkemizi eski günlere geri döndürmeyeceğiz, Yeni Türkiye’ye güçlü bir destek vereceğiz. 2023 hedefine önemli bir katkı sağlayacağız” dedi.
AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, yönetim kurulu ve üyeler ile “birlik, beraberlik ve dayanışma” toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Tavşancıl Sahil Restaurant da gerçekleştirilen yemeğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Eşleri, Gençli Kolları Başkanı Emre Sarıca ve çok sayıda AK Partili Bayanlar katıldı. Düzenlenen yemekli toplantıda, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verilirken, ahde vefa örneği de sergilendi. AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, daha önce Kadın Kollarında görev yapan ve emeği geçen tüm partili bayanlara, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

“OYLARIN ARTIŞINDA EN ÖNEMLİ ETKENSİNİZ”

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, ”Kadın Kollarımızın fedakârca çalışmaları AK Partinin oylarının artışında ki en önemli etken olduğunu çok iyi biliyoruz. Kadın Kollarımız Türkiye’de olduğu gibi Dilovası’nda da tarihin yazılmasına özverili çalışmalarıyla katkıda bulundular. Hepsine çok teşekkür ediyor yeni seçilen yönetim kurulumuza ve kadın kolları başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

“HİZMETİN ÖNCÜSÜ KADINLAR”

Her hizmetin önünde ve öncüsü olan AK Kadınlar ile gurur duyduğunu belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açtığı yolda gelinen nokta onur verici. Siyasi, Ticari ve Sosyal hayatta kadın desteği olmadan başarının mümkün değil. Referandum sürecinde yapılan çalışmalarda da en büyük güvencemiz kadın kollarımızda emek veren ablalarımız oldu” dedi.

“ÜLKEMİZ ÖNEMLİ GELİŞİMLER GÖSTERDİ”

Başkan Toltar’ın ardından söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, “Bu ülke bizim. Biz vatanımıza sahip çıkıyoruz. İktidarda olduğumuz süre içerisinde ülkemiz önemli bir gelişim gösterdi. Hamdolsun önümüzdeki tüm engelleri kaldırdık. Şimdi yine bir seçim sürecindeyiz. Biz kadın kollarımızın gücünü biliyoruz. Hedefimiz de belli. İnşallah ülkemizi eski günlere geri döndürmeyeceğiz, Yeni Türkiye’ye güçlü bir destek vereceğiz. 2023 hedefine önemli bir katkı sağlayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.