Dilovalı gençlerden Ekinci’ye destek sözü

Dilovası 03.06.2018 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovalı gençlerden Ekinci’ye destek sözü

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, dün Dilovası’nda gençlerle buluşarak 24 Haziran seçimleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Ekinci, gençlerden destek istedi. Dilovalı gençler de AK Parti’ye destek sözü verdiler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, 24 seçimleri için Kocaeli’yü karış karış gezmeye devam ediyor. Her gün bir ilçede temaslarda bulunan Ekinci, dün Dilovası’ndaydı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’la birlikte Dilovası’nda vatandaşlarla buluşan Ekinci, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu. GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI Sahur öncesi Dilovalı gençlerle Genç Kürsü programında buluşan Milletvekili Adayı Ekinci, süreçle ilgili fikir alışverişinde bulunarak destek istedi. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Ekinci, “Ben Kocaeli’nin adayıyım ama aynı zamanda Gebze bölgesinin adayıyım. Evim, işim burada. Bölgenin sorunlarını yakından biliyorum. Dilovası’nın da sorunlarını yakından biliyorum. AK Parti iktidarları döneminde Türkiye çok büyük kazanımlar elde etti. AK Parti, toplumun her alanında olduğu gibi gençlerle ilgili de kazanımlar getirdi. Gençlerde seçilme yaşı 18’e indirildi. Türkiye’nin en genç milletvekili adayı Kocaeli’nden listede yer aldı. AK Parti, siyasette gençlerin önünü açtı. Bu kazanımların devamı ve istikrarın sürmesi için24 Haziran’da AK Parti’nin güçlü bir şekilde yeniden iktidar olması gerekiyor. Hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi. Gençler de AK Parti’ye destek sözü verdiler.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, dün Dilovası’nda gençlerle buluşarak 24 Haziran seçimleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Ekinci, gençlerden destek istedi. Dilovalı gençler de AK Parti’ye destek sözü verdiler.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ufuk Ekinci, 24 seçimleri için Kocaeli’yü karış karış gezmeye devam ediyor. Her gün bir ilçede temaslarda bulunan Ekinci, dün Dilovası’ndaydı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’la birlikte Dilovası’nda vatandaşlarla buluşan Ekinci, süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI

Sahur öncesi Dilovalı gençlerle Genç Kürsü programında buluşan Milletvekili Adayı Ekinci, süreçle ilgili fikir alışverişinde bulunarak destek istedi. Gençlerin sorularını da yanıtlayan Ekinci, “Ben Kocaeli’nin adayıyım ama aynı zamanda Gebze bölgesinin adayıyım. Evim, işim burada. Bölgenin sorunlarını yakından biliyorum. Dilovası’nın da sorunlarını yakından biliyorum. AK Parti iktidarları döneminde Türkiye çok büyük kazanımlar elde etti. AK Parti, toplumun her alanında olduğu gibi gençlerle ilgili de kazanımlar getirdi. Gençlerde seçilme yaşı 18’e indirildi. Türkiye’nin en genç milletvekili adayı Kocaeli’nden listede yer aldı. AK Parti, siyasette gençlerin önünü açtı. Bu kazanımların devamı ve istikrarın sürmesi için24 Haziran’da AK Parti’nin güçlü bir şekilde yeniden iktidar olması gerekiyor. Hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi. Gençler de AK Parti’ye destek sözü verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.