Dilovalı muhtarların gündemi 2B

Dilovası 10.02.2016 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovalı muhtarların gündemi 2B

Dilovası Mahalle Muhtarlarının her ay periyodik olarak gerçekleştirdikleri toplantıları bu ay Hamza Şayir’in ev sahipliğinde Tuzla Balıkçısı’nda gerçekleştirildi.

Dilovası Mahalle Muhtarları’nın her ay gündemi ve sorunları değerlendirmek adına yaptıkları toplantı her ay bir mahalle muhtarının ev sahipliğinde gerçekleşiyor ve gündeme dair sorunlar ele alınıyordu. Muhtarların bu ayki ev sahipliğini Orhangazi Mahalle Muhtarı Ebubekir Özavcı yapacaktı. Ancak AK Parti Dilovası İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Şayir Mühendisliğin sahibi işadamı Hamza Şayir, muhtarların bu ayki toplantısına ev sahipliği yapmak istemesi sonrası Dilovalı Mahalle Muhtarları Tuzla’da Tuzla Balıkçısı’nda bir araya geldiler. Toplantıya Dilovası Belediyesi Mahalle Muhtarları Birim Müdürü Mehmet Turak ve muhtarlar katıldı. Yapılan toplantıda gündem maddesi 2B arazileri ile son günlerde yapılan görüşmeler ve bundan sonra yapılacaklar yer aldı. Muhtarlar geçtiğimiz hafta sırasıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Derviş Ahmet, Kocaeli Miletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile yapılan toplantılar ve çıkan sonuçlar üzerine önümüzdeki süreçte 2B ile ilgili yapılacak görüşmeler ele alındı.
Dilovası Mahalle Muhtarlarının her ay periyodik olarak gerçekleştirdikleri toplantıları bu ay Hamza Şayir’in ev sahipliğinde Tuzla Balıkçısı’nda gerçekleştirildi.

Dilovası Mahalle Muhtarları’nın her ay gündemi ve sorunları değerlendirmek adına yaptıkları toplantı her ay bir mahalle muhtarının ev sahipliğinde gerçekleşiyor ve gündeme dair sorunlar ele alınıyordu. Muhtarların bu ayki ev sahipliğini Orhangazi Mahalle Muhtarı Ebubekir Özavcı yapacaktı.

Ancak AK Parti Dilovası İlçe Yönetim Kurulu üyesi ve Şayir Mühendisliğin sahibi işadamı Hamza Şayir, muhtarların bu ayki toplantısına ev sahipliği yapmak istemesi sonrası Dilovalı Mahalle Muhtarları Tuzla’da Tuzla Balıkçısı’nda bir araya geldiler. Toplantıya Dilovası Belediyesi Mahalle Muhtarları Birim Müdürü Mehmet Turak ve muhtarlar katıldı.

Yapılan toplantıda gündem maddesi 2B arazileri ile son günlerde yapılan görüşmeler ve bundan sonra yapılacaklar yer aldı. Muhtarlar geçtiğimiz hafta sırasıyla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Derviş Ahmet, Kocaeli Miletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile yapılan toplantılar ve çıkan sonuçlar üzerine önümüzdeki süreçte 2B ile ilgili yapılacak görüşmeler ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.