Dilovalı öğrenci ve öğretmene ödül!

Dilovası 17.06.2020 - 14:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovalı öğrenci ve öğretmene ödül!

Dilovası’nda kendi imkanlarıyla izlediği işaret dili ile İstiklal Marşını ve ‘Benim adım öğretmen’ şarkısını öğrenen öğrenciye Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan tarafından hediye verildi. Uzaktan eğitim döneminde evde kendi imkanlarıyla izlediği işaret dili ile İstiklal Marşını ve ‘Benim adım öğretmen’ şarkısını öğrenen Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulu öğrencisi Hiranur Şahin ve öğretmeni Ahu Akdeniz’e Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan tarafından hediye verildi. Öğretmeni tebrik eden Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ise, “Uzaktan eğitim döneminde evde kendi imkanlarıyla izlediği işaret dili ile İstiklal Marşımızı ve benim adım öğretmen şarkılarını öğrenen Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulu 5.sınıf öğrencimiz Hiranur Şahin ile kendisiyle yakından ilgilenen İngilizce ve aynı zamanda sınıf öğretmeni Ahu Akdeniz ödüllendirildi. Bir sarraf edasıyla öğrencilerdeki meziyetlerini bulan ve geliştirmeye onunla öğrencilerinin kendini tanıma ve geliştirmesine yardımcı olan öğretmenimize ve çocuğuna ilgi ve alakasıyla yol açan değerli ailesine teşekkür ederiz. Bu görüntüler yarına dair umutlarımızı daha da arttırıyor” dedi.

Dilovası’nda kendi imkanlarıyla izlediği işaret dili ile İstiklal Marşını ve ‘Benim adım öğretmen’ şarkısını öğrenen öğrenciye Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan tarafından hediye verildi.

Uzaktan eğitim döneminde evde kendi imkanlarıyla izlediği işaret dili ile İstiklal Marşını ve ‘Benim adım öğretmen’ şarkısını öğrenen Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulu öğrencisi Hiranur Şahin ve öğretmeni Ahu Akdeniz’e Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan tarafından hediye verildi. Öğretmeni tebrik eden Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ise, “Uzaktan eğitim döneminde evde kendi imkanlarıyla izlediği işaret dili ile İstiklal Marşımızı ve benim adım öğretmen şarkılarını öğrenen Şehit Mehmet Kocabay Ortaokulu 5.sınıf öğrencimiz Hiranur Şahin ile kendisiyle yakından ilgilenen İngilizce ve aynı zamanda sınıf öğretmeni Ahu Akdeniz ödüllendirildi. Bir sarraf edasıyla öğrencilerdeki meziyetlerini bulan ve geliştirmeye onunla öğrencilerinin kendini tanıma ve geliştirmesine yardımcı olan öğretmenimize ve çocuğuna ilgi ve alakasıyla yol açan değerli ailesine teşekkür ederiz. Bu görüntüler yarına dair umutlarımızı daha da arttırıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.