Dilovalı öğrencilerden kitap etkinliğine büyük ilgi

Dilovası 07.04.2016 - 15:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovalı öğrencilerden kitap etkinliğine büyük ilgi

Gazeteci-Yazar Levent Altun, geçtiğimiz günlerde ikinci baskısını yaptığı Kaçış Noktası isimli romanını Dilovası halkı ile buluşturdu.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında, Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi Konferans salonunda Levent Altun hem öğrencilere yönelik söyleşi de kitaplarını imzaladı.    İlk Etkinlik Dilovası’nda Aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili de olan Levent Altun, etkinliğe özellikle öğrencilerin ilgi göstermesinden çok mutlu olduğunu belirtirken, “ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kitaba ve okumaya yönelik bu ilgisi umutlarımızı arttırıyor. Okuyup kendini geliştiren bugünün gençleri, yarının Türkiye’si için de bir umut oluşturacaktır. Romanımın ikinci baskısının ilk etkinliğini de Dilovası’nda yapmaktan ayrı bir memnuniyet duydum.” diye konuştu. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gazeteci Levent Altun’u başarılarından dolayı kutladığını söyleyerek “Gazetecilik özverili isteyen bir meslek, bu mesleği sahada icra etmek hem de hayata dair konuları kaleme almak, topluma mal olmuşluk ve çok farkındalık isteyen bir durumdur. Kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum dedi.  Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ve 4-10 Nisan tarihleri arasında devam etmekte olan kitap fuarı ile ilgili ise Altun şunları söyledi: ”Kitapları okuyucusu ile buluşturan tüm etkinlikler çok anlamlı ve takdire değer. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” 
Gazeteci-Yazar Levent Altun, geçtiğimiz günlerde ikinci baskısını yaptığı Kaçış Noktası isimli romanını Dilovası halkı ile buluşturdu.

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında, Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi Konferans salonunda Levent Altun hem öğrencilere yönelik söyleşi de kitaplarını imzaladı. 

 

İlk Etkinlik Dilovası’nda

Aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili de olan Levent Altun, etkinliğe özellikle öğrencilerin ilgi göstermesinden çok mutlu olduğunu belirtirken, “ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin kitaba ve okumaya yönelik bu ilgisi umutlarımızı arttırıyor. Okuyup kendini geliştiren bugünün gençleri, yarının Türkiye’si için de bir umut oluşturacaktır. Romanımın ikinci baskısının ilk etkinliğini de Dilovası’nda yapmaktan ayrı bir memnuniyet duydum.” diye konuştu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gazeteci Levent Altun’u başarılarından dolayı kutladığını söyleyerek “Gazetecilik özverili isteyen bir meslek, bu mesleği sahada icra etmek hem de hayata dair konuları kaleme almak, topluma mal olmuşluk ve çok farkındalık isteyen bir durumdur. Kendilerini tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum dedi. 

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ve 4-10 Nisan tarihleri arasında devam etmekte olan kitap fuarı ile ilgili ise Altun şunları söyledi: ”Kitapları okuyucusu ile buluşturan tüm etkinlikler çok anlamlı ve takdire değer. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.