GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovalılar tapularına kavuşacak!

Dilovası 03.06.2020 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovalılar tapularına kavuşacak!

Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde 26 bin metrekarelik imar sorunu çözülerek vatandaşlara tapuları verilmeye başlanacak. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, belediye başkanı adaylığı sırasında söz verdiği tapu sorununu çözüyor. Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde 26 bin metrekarelik imar sorunu çözülerek vatandaşlara tapuları bu akşam verilmeye başlanacak. Tapu dağıtım töreni ile alakalı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovamızda ilk adım olarak Orhangazi Mahallesi’nde 26 bin 119 m2’lik alanın imar sorunu çözüldü, parsel işlemleri tamamlandı. 3 Haziran saat 18.00’da Dilovası Kültür Merkezi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirilecektir” dedi.  ŞAYİR ADAYKEN NE DEMİŞTİ! Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir 31 Mart yerel seçimlerinden önce belediye başkan adaylığı sürecinde şu ifadelere yer vermişti, “AK belediyecilikle 2B alanlarının tamamının tapuları hak sahiplerine dağıtılmış, ayrıca 6 mahallemizde bulunan ve üzerinde binlerce yapının olduğu orman alanları bakanlar kurulu kararı ile orman sahası dışına çıkarılmış olup kısa bir süre içerisinde buradaki ev sahiplerine de tapuları dağıtılacaktır. Bunun haricinde hazine arazileri üzerinde bulunan ev sahiplerine de tapularının verilmesi için hükümetimiz tarafından çalışmalar devam etmektedir. Mülkiyet sorunlarına köklü bir çözüm getirmek amacıyla Dilovası’nın tamamının imar planları alınacak yenilikçi kararlarla ilçemizde ihtiyaç ve beklentiler doğrultusunda eski dokunun yenilenmesi ve çağdaş bir kent kimliğinin kazandırılması sağlanacaktır. “

Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde 26 bin metrekarelik imar sorunu çözülerek vatandaşlara tapuları verilmeye başlanacak.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, belediye başkanı adaylığı sırasında söz verdiği tapu sorununu çözüyor. Dilovası Orhangazi Mahallesi’nde 26 bin metrekarelik imar sorunu çözülerek vatandaşlara tapuları bu akşam verilmeye başlanacak. Tapu dağıtım töreni ile alakalı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovamızda ilk adım olarak Orhangazi Mahallesi’nde 26 bin 119 m2’lik alanın imar sorunu çözüldü, parsel işlemleri tamamlandı. 3 Haziran saat 18.00’da Dilovası Kültür Merkezi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirilecektir” dedi. 


ŞAYİR ADAYKEN NE DEMİŞTİ!
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir 31 Mart yerel seçimlerinden önce belediye başkan adaylığı sürecinde şu ifadelere yer vermişti, “AK belediyecilikle 2B alanlarının tamamının tapuları hak sahiplerine dağıtılmış, ayrıca 6 mahallemizde bulunan ve üzerinde binlerce yapının olduğu orman alanları bakanlar kurulu kararı ile orman sahası dışına çıkarılmış olup kısa bir süre içerisinde buradaki ev sahiplerine de tapuları dağıtılacaktır. Bunun haricinde hazine arazileri üzerinde bulunan ev sahiplerine de tapularının verilmesi için hükümetimiz tarafından çalışmalar devam etmektedir. Mülkiyet sorunlarına köklü bir çözüm getirmek amacıyla Dilovası’nın tamamının imar planları alınacak yenilikçi kararlarla ilçemizde ihtiyaç ve beklentiler doğrultusunda eski dokunun yenilenmesi ve çağdaş bir kent kimliğinin kazandırılması sağlanacaktır. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.