Dilovalılardan Fatih Altaylı’ya cevap!

Dilovası 09.09.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovalılardan Fatih Altaylı’ya cevap!

Dilovası Koruma ve Geliştirme Platformu Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü sonrası ağır eleştirilerde bulunan HaberTürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı hakkında açıklama yaparak Altaylı’nın özür dilemesini istediler. Dilovası Koruma ve Geliştirme Platformundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “05.09.2020 Tarihinde Kocaeli Milletvekili, eski Dilovası Belediye Başkanı Sayın Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü, pandemi kuralları gereği Türkiye’nin gündemine oturmuştur. Konu ile ilgili Fatih Altaylı’nın Habertürk Gazetesi’ndeki 06.09.2020 tarihli köşe yazısında yaptığı yorumla alenen Sayın Cemil Yaman’a oy veren, düğününe katılan, kendisiyle bağı olan yöresel, etnik, akrabalık, sosyal yönden ilişkisi bulunabilecek bütün katmanları kastederek çok ağır ithamlarda bulunmuştur. SAVCILAR GÖREVE Açıkçası Sayın Cemil Yaman’ın temsil ettiği insanlara alenen hakaret etmiştir. Bu metinde tekrarlamaktan hicap duyduğumuz sözcükleri Altay’lıya aynen iade ediyoruz. Dilovası halkı olarak sözde gazeteci Fatih Altaylı’yı kırıcı, hakaret edici ve kabul edilemez beyanatlarından dolayı şiddetle kınıyoruz. Kendisini aydın sayan elitist bir anlayışla ekmeğini yediği, suyunu içtiği halkımızı aşağılaması kabul edilemez. Fatih Altaylı en kısa sürede halkımızdan özür dilemedir. Bu anlamda Cumhuriyet Savcılarına gereğini yapmaları için çağrıda bulunuyoruz.”  

Dilovası Koruma ve Geliştirme Platformu Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü sonrası ağır eleştirilerde bulunan HaberTürk Gazetesi yazarı Fatih Altaylı hakkında açıklama yaparak Altaylı’nın özür dilemesini istediler. Dilovası Koruma ve Geliştirme Platformundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “05.09.2020 Tarihinde Kocaeli Milletvekili, eski Dilovası Belediye Başkanı Sayın Cemil Yaman’ın oğlunun düğünü, pandemi kuralları gereği Türkiye’nin gündemine oturmuştur. Konu ile ilgili Fatih Altaylı’nın Habertürk Gazetesi’ndeki 06.09.2020 tarihli köşe yazısında yaptığı yorumla alenen Sayın Cemil Yaman’a oy veren, düğününe katılan, kendisiyle bağı olan yöresel, etnik, akrabalık, sosyal yönden ilişkisi bulunabilecek bütün katmanları kastederek çok ağır ithamlarda bulunmuştur.

SAVCILAR GÖREVE

Açıkçası Sayın Cemil Yaman’ın temsil ettiği insanlara alenen hakaret etmiştir. Bu metinde tekrarlamaktan hicap duyduğumuz sözcükleri Altay’lıya aynen iade ediyoruz. Dilovası halkı olarak sözde gazeteci Fatih Altaylı’yı kırıcı, hakaret edici ve kabul edilemez beyanatlarından dolayı şiddetle kınıyoruz. Kendisini aydın sayan elitist bir anlayışla ekmeğini yediği, suyunu içtiği halkımızı aşağılaması kabul edilemez. Fatih Altaylı en kısa sürede halkımızdan özür dilemedir. Bu anlamda Cumhuriyet Savcılarına gereğini yapmaları için çağrıda bulunuyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.