19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DİLOVASI BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKTI

Dilovası 11.01.2017 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVASI BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKTI

Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Dilovası Belediyesi sahip çıktı.

  Dilovası’nda etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava şartları sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına belediye ekipleri yetişti. Dilovası Belediyesi soğuk kış sebebiyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve özellikle kuşların da beslenmesine yardımcı oluyor.   Dilovası Belediyesi, olumsuz hava şartlarından dolayı ilçe genelinde hayvanların hayatlarını devam ettirebilmeleri için "Sokak Hayvanlarını Besleme Aracı" ile sokak sokak dolaşıyor. Dilovası Belediyesi, kar yağışının devam etmesi üzerine Başkan Toltar’ın talimatı ile harekete geçen ekipler, ilçenin belli noktalarında sokak hayvanlarının ve kuşların beslenmeleri için yem ve mama bırakarak hayvanların aç kalmamaları sağlandı.
Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına Dilovası Belediyesi sahip çıktı.

 

Dilovası’nda etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava şartları sokak hayvanlarını da olumsuz etkiledi. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına belediye ekipleri yetişti. Dilovası Belediyesi soğuk kış sebebiyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları ve özellikle kuşların da beslenmesine yardımcı oluyor.

 

Dilovası Belediyesi, olumsuz hava şartlarından dolayı ilçe genelinde hayvanların hayatlarını devam ettirebilmeleri için "Sokak Hayvanlarını Besleme Aracı" ile sokak sokak dolaşıyor.

Dilovası Belediyesi, kar yağışının devam etmesi üzerine Başkan Toltar’ın talimatı ile harekete geçen ekipler, ilçenin belli noktalarında sokak hayvanlarının ve kuşların beslenmeleri için yem ve mama bırakarak hayvanların aç kalmamaları sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.