19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DİLOVASI’NDA ÇÖP KONTEYNERLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Dilovası 18.08.2016 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI’NDA ÇÖP KONTEYNERLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince; ilçe genelinde bulunan çöp konteynırları belirli periyotlarla konteynır yıkama aracı ile yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Dilovası Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü temizlik faaliyetlerine, konteynır yıkama aracı ile mahallelerde ki çöp konteynırlarını yıkayarak ve dezenfekte ediyor. Yapılan çalışmalarla pis kokuların yayılmasını ve sinek oluşumunu önlemeye çalışmakta; vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amaçlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar “Konteynır yıkama çalışmalarımızı belirli periyotlarla yapıyoruz. Şehrimizin bütün cadde ve sokaklarında bulunan konteynırlarını; konteynır yıkama aracı ile temizleyip dezenfekte ediyoruz. Böylece haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların ve zararlı etkilerini de engellemeye çalışıyoruz. Bunun yanında Dilovası Belediyesi olarak, çöplerin zamanında toplanmasına, eskiyen ve yıpranan konteynırların yenileriyle değiştirilmesine de özen gösteriyoruz ” dedi.
Dilovası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince; ilçe genelinde bulunan çöp konteynırları belirli periyotlarla konteynır yıkama aracı ile yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Dilovası Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü temizlik faaliyetlerine, konteynır yıkama aracı ile mahallelerde ki çöp konteynırlarını yıkayarak ve dezenfekte ediyor. Yapılan çalışmalarla pis kokuların yayılmasını ve sinek oluşumunu önlemeye çalışmakta; vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amaçlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar “Konteynır yıkama çalışmalarımızı belirli periyotlarla yapıyoruz. Şehrimizin bütün cadde ve sokaklarında bulunan konteynırlarını; konteynır yıkama aracı ile temizleyip dezenfekte ediyoruz. Böylece haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların ve zararlı etkilerini de engellemeye çalışıyoruz. Bunun yanında Dilovası Belediyesi olarak, çöplerin zamanında toplanmasına, eskiyen ve yıpranan konteynırların yenileriyle değiştirilmesine de özen gösteriyoruz ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.