DİLOVASI’NDA DOĞALGAZ SEFERBERLİĞİ

Dilovası 27.01.2016 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI’NDA DOĞALGAZ SEFERBERLİĞİ

Dilovası’nda yürütülen doğalgaz hattı döşeme çalışmaları yağışlı havalar rağmen devam ediyor. Soğuklar iyiden iyiye bastırmadan bu çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.

Yaklaşık 18 aydır süren çalışma neticesinde toplam 36000 m hat döşenerek 170 sokağa doğalgaz verildi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın girişimleriyle ilçe genelinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin Diliskelesi Mahallesinde de çalışmalar son aşamaya gelirken hat döşenen cadde ve sokaklara gaz verilmeye başlandı.  Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi Mahallesinin 719-718-716-715-714-712 çalışmalar tamamlandı. Diğer çalışmalar program dahilinde devam edecektir dedi. KIŞ ŞARTLARI ÇALIŞMAYA ENGEL DEĞİL Başkan Toltar “ağır kış şartlarına rağmen ilçe genelinde tüm cadde ve sokaklarda doğalgaz çalışmalarına devam edildiğini belirterek ağır kış şartlarına rağmen doğalgaz hattı eksiğini giderme konusunda hassas olduklarını belirten Toltar, sonrasında şunları söyledi; “Başlatılan çalışmalara aralıksız, tempoyu da arttırarak devam ediyoruz. Ağır kış şartlarına rağmen bu işi halletme azmindeyiz. PALGAZ ile yaptığımız görüşmelerin sonuç vermesiyle birlikte ilçe genelinde çalışmalar son aşamaya gelmiştir. Ayrıca vatandaşlarımız sokaklarına doğalgaz gelebilmesi için Palgaz'a ait Dilovası şubesinde doğalgaz talebinde bulunması gerekiyor. Vatandaşlarımız doğalgaz konusundaki istekliliği bizleri memnun ediyor.”
Dilovası’nda yürütülen doğalgaz hattı döşeme çalışmaları yağışlı havalar rağmen devam ediyor. Soğuklar iyiden iyiye bastırmadan bu çalışmaların tamamlanması hedefleniyor.

Yaklaşık 18 aydır süren çalışma neticesinde toplam 36000 m hat döşenerek 170 sokağa doğalgaz verildi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın girişimleriyle ilçe genelinde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin Diliskelesi Mahallesinde de çalışmalar son aşamaya gelirken hat döşenen cadde ve sokaklara gaz verilmeye başlandı.  Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi Mahallesinin 719-718-716-715-714-712 çalışmalar tamamlandı. Diğer çalışmalar program dahilinde devam edecektir dedi.

KIŞ ŞARTLARI ÇALIŞMAYA ENGEL DEĞİL

Başkan Toltar “ağır kış şartlarına rağmen ilçe genelinde tüm cadde ve sokaklarda doğalgaz çalışmalarına devam edildiğini belirterek ağır kış şartlarına rağmen doğalgaz hattı eksiğini giderme konusunda hassas olduklarını belirten Toltar, sonrasında şunları söyledi; “Başlatılan çalışmalara aralıksız, tempoyu da arttırarak devam ediyoruz. Ağır kış şartlarına rağmen bu işi halletme azmindeyiz. PALGAZ ile yaptığımız görüşmelerin sonuç vermesiyle birlikte ilçe genelinde çalışmalar son aşamaya gelmiştir. Ayrıca vatandaşlarımız sokaklarına doğalgaz gelebilmesi için Palgaz'a ait Dilovası şubesinde doğalgaz talebinde bulunması gerekiyor. Vatandaşlarımız doğalgaz konusundaki istekliliği bizleri memnun ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.