DİLOVASI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Dilovası 25.01.2016 - 09:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DİLOVASI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR

Dilovası’nda dün gece yarısı etkisini gösteren kar yağışına karşı Dilovası Belediyesi ekipleri hazır. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Dilovası halkını uyardı. Toltar yaptığı açıklama da “An itibariyle ilçemizde ulaşımın aksamaması için ekiplerimiz tarafından tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.” Dedi. KÜREME VE TUZLAMA YAPACAK Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışına yönelik gereken tüm önlemleri aldık. Meteoroloji verilerine göre dün geceden itibaren yoğun bir şekilde kendini htiren soğuk havaya karşı yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapacak ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.” Dedi. TOPLU TAŞIMA KULLANILMALI Başkan Toltar vatandaşları kar yağışının yoğun olduğu durumlarda toplu taşıma vasıtalarını kullanmaları, kendi araçları ile yola çıkacak olanları ise kış lastiği ve zincir takmaları hususunda uyardı.

Dilovası’nda dün gece yarısı etkisini gösteren kar yağışına karşı Dilovası Belediyesi ekipleri hazır. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Dilovası halkını uyardı. Toltar yaptığı açıklama da “An itibariyle ilçemizde ulaşımın aksamaması için ekiplerimiz tarafından tuzlama çalışmaları aralıksız devam ediyor.” Dedi.

KÜREME VE TUZLAMA YAPACAK

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar “Bölgemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışına yönelik gereken tüm önlemleri aldık. Meteoroloji verilerine göre dün geceden itibaren yoğun bir şekilde kendini htiren soğuk havaya karşı yolların kapanmaması, yollarda kayma ve buzlanmanın oluşmaması için kar küreme ve tuzlama yapacak ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor.” Dedi.

TOPLU TAŞIMA KULLANILMALI

Başkan Toltar vatandaşları kar yağışının yoğun olduğu durumlarda toplu taşıma vasıtalarını kullanmaları, kendi araçları ile yola çıkacak olanları ise kış lastiği ve zincir takmaları hususunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.