DİLOVASI’NDA SEÇİM ZAFERİ

Dilovası 17.04.2017 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DİLOVASI’NDA SEÇİM ZAFERİ

Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumunda açılan sandıklar sonucu Kocaeli’de üçüncü sırada yer alan Dilovası, AK Partililerin ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yüzünü güldürdü.

      Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumunda aldığı 15,478 oyla % 60,63 sonuçla Kocaeli’nin en yüksek üçüncü ilçesi olan Dilovası’nda katılımında yüksek olması sevindirdi. Katılımdan ve gösterilen destekten dolayı Dilovası halkına teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Aylardır teşkilatımızla birlikte gece gündüz yoğun bir şekilde çalıştık. Çalışmalarımızda halkımızın Cumhurbaşkanımıza ve Güçlü Türkiye’ye olan inancını hep htik. Açıklanan sonuçlara baktığımızda halkımız güçlü bir şekilde iradesini ortaya koymuş ve Yeni Türkiye’nin, güçlü ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi için her zamanki gibi desteğini sunmuştur. Başkan Toltar, bu durumun anayasa değişikliğinin halk nezdinde ne kadar benimsendiğinin en açık göstergesi olduğunu kaydetti. BUNDAN SONRA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ Sözlerine devam eden Başkan Toltar,  ‘Evet’ oyu veren de ‘Hayır’ oyu veren de bizim kardeşlerimizdir ve bizim için aynı değerdedir. Bundan sonra da ülkemizin daha güçlü olması için var gücümüzle birlikte hareket edeceğiz ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız’ dedi. TÜRKİYE KAZANDI, DİLOVASI KAZANDI Dilovası seçmenine teşekkür eden Başkan Toltar, ‘’Milletimiz kazandı, ülkemiz kazandı, Kocaeli kazandı, Dilovası kazandı, sizler kazandınız. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek olan yeni Türkiye’nin, yeni sistemi halkımıza hayırlı olsun’’ diyerek Dilovası’nda referandum oylamasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumunda açılan sandıklar sonucu Kocaeli’de üçüncü sırada yer alan Dilovası, AK Partililerin ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yüzünü güldürdü.

 

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sistemi Referandumunda aldığı 15,478 oyla % 60,63 sonuçla Kocaeli’nin en yüksek üçüncü ilçesi olan Dilovası’nda katılımında yüksek olması sevindirdi. Katılımdan ve gösterilen destekten dolayı Dilovası halkına teşekkür eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Aylardır teşkilatımızla birlikte gece gündüz yoğun bir şekilde çalıştık. Çalışmalarımızda halkımızın Cumhurbaşkanımıza ve Güçlü Türkiye’ye olan inancını hep htik. Açıklanan sonuçlara baktığımızda halkımız güçlü bir şekilde iradesini ortaya koymuş ve Yeni Türkiye’nin, güçlü ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi için her zamanki gibi desteğini sunmuştur. Başkan Toltar, bu durumun anayasa değişikliğinin halk nezdinde ne kadar benimsendiğinin en açık göstergesi olduğunu kaydetti.

BUNDAN SONRA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Sözlerine devam eden Başkan Toltar,  ‘Evet’ oyu veren de ‘Hayır’ oyu veren de bizim kardeşlerimizdir ve bizim için aynı değerdedir. Bundan sonra da ülkemizin daha güçlü olması için var gücümüzle birlikte hareket edeceğiz ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız’ dedi.

TÜRKİYE KAZANDI, DİLOVASI KAZANDI
Dilovası seçmenine teşekkür eden Başkan Toltar, ‘’Milletimiz kazandı, ülkemiz kazandı, Kocaeli kazandı, Dilovası kazandı, sizler kazandınız. Birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek olan yeni Türkiye’nin, yeni sistemi halkımıza hayırlı olsun’’ diyerek Dilovası’nda referandum oylamasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.