DİLOVASINDA NELER OLUYOR?

Dilovası 09.03.2015 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

DİLOVASINDA NELER OLUYOR?

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kısa bir süre önce belediyede adeta darbe yapmış ve birçok kişiyi görevden almıştı. Görevden alınan isimler kararın hukuksuz olduğunu belirterek konuyu yargıya taşımışlardı. Aynı isimlerin konuyla ilgili mahkemeden müfettiş talep ettiği de öğrenildi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltarın Ak Parti il ve ilçe yönetiminde istediği isimler yer almayınca belediyedeki bazı müdürlerin yerini değiştirmişti. Başkan yardımcısı olan Muhiyettin Gültekin de görevden alınmıştı. Onunla beraber 6 kişinin daha görev yerleri değiştirildi. MUHİYETTİN GÜLTEKİN gitti yerine FAZIL POLAT getirildi. Basından sorumlu Müdür ABDULLAH ŞANLI ( gitti) NİHAT KOCABAY yeni Basın müdürü oldu Dilovası Ak parti SKM Başkanı ve Dilovası Belediyesinde İHSAN ŞANLI ( Mezarlıklarda Personel) AHMT ŞAHİN ( Mali hizmetlere) EROL KARAAYTU (ÇEVRE MÜDÜRÜ OLDU) AYHAN AKBULUT ( Garaja yazı işlerine)   TEŞKİLATLA BELEDİYE TERS DÜŞTÜ Toltar'ın bu ani görev değişiklikleri Dilovası'nda işleri karıştırırken AK Parti ilçe teşkilatıyla belediyenin de arasını açtı. Toltar'ın özellikle SKM başkanı ve İlçe Başkanının kardeşini görevden alması bazı spekülasyonları da beraberinde getirdi. Belediye Başkanı Ali Toltar'ın ilçe yönetimine ve il yönetimine istediği isimleri aldıramayışı sonrasında bu kararı aldığı belirtilirken atamalar ise Dilovası'nda kafaları karıştırdı.   BELEDİYEYE MÜFETTİŞ İSTEDİ Özellikle Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, karara sert tepki göstermiş ve sosyal medya üzerinden de açıklamalar yapmıştı. Gültekin, konuyu mahkemeye taşımış ve karara itiraz etmişti. Muhiyettin Gültekin'in görevden almanın hukuksuz olduğunu belirterek atamayı incelemesi için mahkemeden müfettiş talep ettiği de öğrenildi. Bölge İdare Mahkemesinin önümüzdeki günlerde konuyu incelemek ve araştırmak için belediyeye müfettiş göndereceği ifade ediliyor.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, kısa bir süre önce belediyede adeta darbe yapmış ve birçok kişiyi görevden almıştı. Görevden alınan isimler kararın hukuksuz olduğunu belirterek konuyu yargıya taşımışlardı. Aynı isimlerin konuyla ilgili mahkemeden müfettiş talep ettiği de öğrenildi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltarın Ak Parti il ve ilçe yönetiminde istediği isimler yer almayınca belediyedeki bazı müdürlerin yerini değiştirmişti. Başkan yardımcısı olan Muhiyettin Gültekin de görevden alınmıştı. Onunla beraber 6 kişinin daha görev yerleri değiştirildi. MUHİYETTİN GÜLTEKİN gitti yerine FAZIL POLAT getirildi. Basından sorumlu Müdür ABDULLAH ŞANLI ( gitti) NİHAT KOCABAY yeni Basın müdürü oldu Dilovası Ak parti SKM Başkanı ve Dilovası Belediyesinde İHSAN ŞANLI ( Mezarlıklarda Personel) AHMT ŞAHİN ( Mali hizmetlere) EROL KARAAYTU (ÇEVRE MÜDÜRÜ OLDU) AYHAN AKBULUT ( Garaja yazı işlerine)

 

TEŞKİLATLA BELEDİYE TERS DÜŞTÜ

Toltar'ın bu ani görev değişiklikleri Dilovası'nda işleri karıştırırken AK Parti ilçe teşkilatıyla belediyenin de arasını açtı. Toltar'ın özellikle SKM başkanı ve İlçe Başkanının kardeşini görevden alması bazı spekülasyonları da beraberinde getirdi. Belediye Başkanı Ali Toltar'ın ilçe yönetimine ve il yönetimine istediği isimleri aldıramayışı sonrasında bu kararı aldığı belirtilirken atamalar ise Dilovası'nda kafaları karıştırdı.

 

BELEDİYEYE MÜFETTİŞ İSTEDİ

Özellikle Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, karara sert tepki göstermiş ve sosyal medya üzerinden de açıklamalar yapmıştı. Gültekin, konuyu mahkemeye taşımış ve karara itiraz etmişti. Muhiyettin Gültekin'in görevden almanın hukuksuz olduğunu belirterek atamayı incelemesi için mahkemeden müfettiş talep ettiği de öğrenildi. Bölge İdare Mahkemesinin önümüzdeki günlerde konuyu incelemek ve araştırmak için belediyeye müfettiş göndereceği ifade ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.