Dilovası BAYRAKTEPE'de sona doğru

Dilovası 12.01.2016 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası BAYRAKTEPE'de sona doğru

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla, ilçenin modern bir görünüme kavuşması için yaptığı projeler hayat bulmaya başladı. 87 dönümlük parka 15 000 erişkin ağaç ve bitki dikimi başladı.

Dilovası’nın SEKA Parkı olarak adlandırılan ve içinde bir çok sosyal aktivitenin de yapılacağı BAYRAKTEPE park alanında düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları devam ediyor. Düzenleme çalışmalarıyla birlikte ilk etapta 5000 erişkin ağaç ve bitkinin ekiminin yapıldığı park alanında yaklaşık 50 kişi çalışıyor. Bahar aylarıyla birlikte yeşile bürünecek alanda Akasya, Oya Ağacı, At Kestanesi, Pembe Çiçekli Akasya, Atlas Sediri, Erguvan, Defne, Koca Yemiş, İncir, Elma, Dut, Erik, Kiraz, Muşmul cinsinden ağaçlar dikilmekte. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, projenin tamamlanması ve halkın hizmetine sunulması  için ekiplerin çalışmasının devam ettiğini belirterek “İlçemize vizyonerlik katacak bu projenin tamamlanması için çalışmalarımız planlanan şekliyle devam etmektedir. 87 bin metrekare alana sahip Bayraktepe Parkı, yapımı devam eden ve bahar aylarında  hizmete girecek Körfez Geçiş Köprüsü’ne hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Böylece Bayraktepe Parkı’na gelecek vatandaşlar, muhteşem Körfez Köprüsü manzarası ile gönüllerince dinlenme imkanı olacak. Bayraktepe parkımızdta  Yürüyüş yolları ve ağaçlandırma  çalışmalarıyla devam etmekte piknik alanları, pergolalar yer alacak. Ayrıca spor alanlarının da ihmal edilmediği örnek çalışmada futbol, basketbol, voleybol sahası da bulunacak. Çocuk oyun alanlarının da olacağı parkta, alana gelecek vatandaşların araçlarını park edecek otoparkımızda mevcut olacak. Çalışmalar tamamlanınca Dilovası, Kocaeli’nin en önemli parklarından birisine kavuşacak” dedi.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla, ilçenin modern bir görünüme kavuşması için yaptığı projeler hayat bulmaya başladı. 87 dönümlük parka 15 000 erişkin ağaç ve bitki dikimi başladı.

Dilovası’nın SEKA Parkı olarak adlandırılan ve içinde bir çok sosyal aktivitenin de yapılacağı BAYRAKTEPE park alanında düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları devam ediyor. Düzenleme çalışmalarıyla birlikte ilk etapta 5000 erişkin ağaç ve bitkinin ekiminin yapıldığı park alanında yaklaşık 50 kişi çalışıyor. Bahar aylarıyla birlikte yeşile bürünecek alanda Akasya, Oya Ağacı, At Kestanesi, Pembe Çiçekli Akasya, Atlas Sediri, Erguvan, Defne, Koca Yemiş, İncir, Elma, Dut, Erik, Kiraz, Muşmul cinsinden ağaçlar dikilmekte.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, projenin tamamlanması ve halkın hizmetine sunulması  için ekiplerin çalışmasının devam ettiğini belirterek “İlçemize vizyonerlik katacak bu projenin tamamlanması için çalışmalarımız planlanan şekliyle devam etmektedir. 87 bin metrekare alana sahip Bayraktepe Parkı, yapımı devam eden ve bahar aylarında  hizmete girecek Körfez Geçiş Köprüsü’ne hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Böylece Bayraktepe Parkı’na gelecek vatandaşlar, muhteşem Körfez Köprüsü manzarası ile gönüllerince dinlenme imkanı olacak. Bayraktepe parkımızdta  Yürüyüş yolları ve ağaçlandırma  çalışmalarıyla devam etmekte piknik alanları, pergolalar yer alacak. Ayrıca spor alanlarının da ihmal edilmediği örnek çalışmada futbol, basketbol, voleybol sahası da bulunacak. Çocuk oyun alanlarının da olacağı parkta, alana gelecek vatandaşların araçlarını park edecek otoparkımızda mevcut olacak. Çalışmalar tamamlanınca Dilovası, Kocaeli’nin en önemli parklarından birisine kavuşacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.