Dilovası Bel. Kar ve Buzlanmaya Karşı 24 Saat Görev Başında

Dilovası 10.01.2017 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Bel. Kar ve Buzlanmaya Karşı 24 Saat Görev Başında

Tüm Türkiye’yi etkileyen kar yağışı nedeni ile, Günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Dilovası Belediyesi ekipleri karın yağdığı ilk saatlerden itibaren yapmış olduğu özverili çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.

    Dilovası Belediyesi’nin ilçeye bağlı 14 mahallede gece gündüz süren çalışmalarının verdiği olumlu sonuçlar neticesinde sıkıntı yaşanmıyor.   Kar ve buzlanmaya karşı bütün tedbirleri aldıklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Son yılların en şiddetli kar yağışını geçirdiğimiz bu günlerde çalışmalarımızı hızla sürdürürken vatandaşlarımızdan biraz duyarlı olmalarını istiyorum.14 mahallede haliyle çok geniş bir alanda bulunuyor; ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor. Çok şükür diğer ilçelerde yaşanan yol kapanma sıkıntısı Dilovası’da yaşanmadı, hiçbir yolumuz kapanmadı. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre 24 saat aralıksız Çalışma yapan karla mücadele ekiplerimiz, karın günlük yaşamı engellememesi için cadde, sokak ve kaldırımlarda kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.”dedi.  
Tüm Türkiye’yi etkileyen kar yağışı nedeni ile, Günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan Dilovası Belediyesi ekipleri karın yağdığı ilk saatlerden itibaren yapmış olduğu özverili çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor.

 

 

Dilovası Belediyesi’nin ilçeye bağlı 14 mahallede gece gündüz süren çalışmalarının verdiği olumlu sonuçlar neticesinde sıkıntı yaşanmıyor.

 

Kar ve buzlanmaya karşı bütün tedbirleri aldıklarını belirten Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Son yılların en şiddetli kar yağışını geçirdiğimiz bu günlerde çalışmalarımızı hızla sürdürürken vatandaşlarımızdan biraz duyarlı olmalarını istiyorum.14 mahallede haliyle çok geniş bir alanda bulunuyor; ekiplerimiz durmaksızın çalışıyor. Çok şükür diğer ilçelerde yaşanan yol kapanma sıkıntısı Dilovası’da yaşanmadı, hiçbir yolumuz kapanmadı. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre 24 saat aralıksız Çalışma yapan karla mücadele ekiplerimiz, karın günlük yaşamı engellememesi için cadde, sokak ve kaldırımlarda kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.”dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.