Dilovası Belediyesi İlçenin Her Yerinde

Dilovası 12.09.2017 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Belediyesi İlçenin Her Yerinde

Dilovası Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yeni imara açılan Ömür sokakta yol açma alt yapı ve üst yapısını çalışmalarını tamamladı.

Dilovası Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yeni imara açılan Ömür sokakta yol açma alt yapı ve üst yapısını çalışmalarını tamamladı. Dilovası Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kayapınar Mahallesi’nde bulunan Ömür sokak yol yapma ve parke çalışmalarını yaparak Kayapınar Mahalle halkının hizmetine sundu. EKİPLERİMİZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ”İlçemize bağlı mahallerde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Alt yapıları tamamlanan bölgelerin gereksinimleri olan yeni yolların açılması ve tretuvar çalışmaları da sürdürülüyor ‘’dedi. Kayapınar Mahallesi, Ömür sokak kilitli beton parkeyle kaplandığını söyledi. Başkan Toltar, ilçemizin önemli mahallelerinden biri olan Kayapınar Mahallemizde belediyemizin çalışmaları sürüyor dedi.
Dilovası Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yeni imara açılan Ömür sokakta yol açma alt yapı ve üst yapısını çalışmalarını tamamladı.

Dilovası Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yeni imara açılan Ömür sokakta yol açma alt yapı ve üst yapısını çalışmalarını tamamladı. Dilovası Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kayapınar Mahallesi’nde bulunan Ömür sokak yol yapma ve parke çalışmalarını yaparak Kayapınar Mahalle halkının hizmetine sundu.

EKİPLERİMİZ ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ”İlçemize bağlı mahallerde sürdürülen alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Alt yapıları tamamlanan bölgelerin gereksinimleri olan yeni yolların açılması ve tretuvar çalışmaları da sürdürülüyor ‘’dedi. Kayapınar Mahallesi, Ömür sokak kilitli beton parkeyle kaplandığını söyledi. Başkan Toltar, ilçemizin önemli mahallelerinden biri olan Kayapınar Mahallemizde belediyemizin çalışmaları sürüyor dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.