Dilovası Belediyesi Mayıs ayı meclisi gerçekleşti

Dilovası 04.05.2016 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyesi Mayıs ayı meclisi gerçekleşti

Dilovası Belediyesi 2016 yılı Mayıs ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşti.

YAŞANAN OLUMSUZLUKLAR SON BULSUN Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısı Başkan Toltar’ın konuşması ile açıldı. Başkan Toltar, Dilovası Belediyesi çalışanlarından Hatice Aydın’ın babası ve Orhan Çarıkçı’nın annesinin vefatı nedeniyle başsağlığı mesajının ardından, dün gerçekleşen Miraç kandili nedeniyle ülkemizin ve halkımızın birlik ve beraberliğine ve ülkemizde yaşanan olumsuzluklarında son bulmasına vesile olmasını diledi. 12 MADDE GÜNDEMDE YER ALDI Başkan Toltar açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçti. Gündemde 10 madde yer alırken gündem dışı 2 madde tek tek okunmasının ardından oy birliği meclisten geçti. Mecliste, Yıldız Mahallesi’nde yer alan ve mülkiyeti Dilovası Belediyesi’ne ait  eski Bağdat camisinin yıkılarak yeniden yapılması için ibadethane şerhi konularak Diyanet İşleri Başkanlığı’na devri komisyonun onayı ile meclisten geçti. Mecliste ayrıca yer alan 2015 yılı kesin hesabın görüşülmesi maddesi Pazartesi gerçekleşecek ikinci oturum ile gündeme gelecek. 
Dilovası Belediyesi 2016 yılı Mayıs ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşti.

YAŞANAN OLUMSUZLUKLAR SON BULSUN

Dilovası Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısı Başkan Toltar’ın konuşması ile açıldı. Başkan Toltar, Dilovası Belediyesi çalışanlarından Hatice Aydın’ın babası ve Orhan Çarıkçı’nın annesinin vefatı nedeniyle başsağlığı mesajının ardından, dün gerçekleşen Miraç kandili nedeniyle ülkemizin ve halkımızın birlik ve beraberliğine ve ülkemizde yaşanan olumsuzluklarında son bulmasına vesile olmasını diledi.

12 MADDE GÜNDEMDE YER ALDI

Başkan Toltar açılış konuşmasının ardından gündem maddelerine geçti. Gündemde 10 madde yer alırken gündem dışı 2 madde tek tek okunmasının ardından oy birliği meclisten geçti. Mecliste, Yıldız Mahallesi’nde yer alan ve mülkiyeti Dilovası Belediyesi’ne ait  eski Bağdat camisinin yıkılarak yeniden yapılması için ibadethane şerhi konularak Diyanet İşleri Başkanlığı’na devri komisyonun onayı ile meclisten geçti. Mecliste ayrıca yer alan 2015 yılı kesin hesabın görüşülmesi maddesi Pazartesi gerçekleşecek ikinci oturum ile gündeme gelecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.