19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Belediyesi'nden bayram denetimi

Dilovası 12.06.2018 - 12:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Dilovası Belediyesi'nden bayram denetimi

Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi pastane, market ve bakkallarda gıda denetim gerçekleştirdi.

Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bayram öncesi sağlıksız ürünlerin olum olmadığı ve iş yerinin ruhsatlı olup olmadığı, hijyen denetimi ile ürünlerin gramajının standartlara uygun olup olmadığı kontrol edildi.  Vatandaşların sağlık koşullarına uygun gıda tüketmeleri için denetimlerini sıklaştıran ekipler, halk sağlığını koruyucu tüm ayrıntılara dikkat etti.   Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yapılan denetimlerin halkın sağlığının ön planda tutulduğunu belirterek, halkımızın yaklaşan bayram öncesi market ve bakkallarda yapacakları alış verişlerin güvenli ve sağlıklı olması için denetimleri sıklaştırdıklarını belirtti.  Denetim Sırasında son kullanma tarihi geçen ve sağlığa elverişli olmayan ürünler, Zabıta ekipleri tarafından Toplanarak imha edildi.
Dilovası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi pastane, market ve bakkallarda gıda denetim gerçekleştirdi.

Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, bayram öncesi sağlıksız ürünlerin olum olmadığı ve iş yerinin ruhsatlı olup olmadığı, hijyen denetimi ile ürünlerin gramajının standartlara uygun olup olmadığı kontrol edildi. 

Vatandaşların sağlık koşullarına uygun gıda tüketmeleri için denetimlerini sıklaştıran ekipler, halk sağlığını koruyucu tüm ayrıntılara dikkat etti.  

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yapılan denetimlerin halkın sağlığının ön planda tutulduğunu belirterek, halkımızın yaklaşan bayram öncesi market ve bakkallarda yapacakları alış verişlerin güvenli ve sağlıklı olması için denetimleri sıklaştırdıklarını belirtti. 

Denetim Sırasında son kullanma tarihi geçen ve sağlığa elverişli olmayan ürünler, Zabıta ekipleri tarafından Toplanarak imha edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.