Dilovası Belediyesi’nden bilgisayar ödüllü yarışma!

Dilovası 05.05.2020 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dilovası Belediyesi’nden bilgisayar ödüllü yarışma!

Dilovası Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle ara verilen eğitim öğretim döneminde, evde kalan çocuklar için ödüllü kompozisyon yarışması düzenliyor. Dereceye girenlere bilgisayar, tablet ve cep telefonu hediye edilecek. Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalarak eğitimlerine uzaktan eğitimle sürdüren öğrencileri düşünen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak için çeşitli yarışmalar düzenlemeye devam ediyor.  “EVİMİZ OKULUMUZ”  “Evde Kal” çağrısına uyarak evde kalan öğrencilerin evde kaldıkları süre içerisinde vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleyen Dilovası Belediyesi, şimdi de “Evimiz Okulumuz” sloganı ile Lise 9 -10-11 ve 12. Sınıf öğrencilerini kapsayan “Covid19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu kompozisyon yarışması düzenliyor.  BİRİNCİYE BİLGİSAYAR VERİLECEK Lise 9-10-11 ve 12. Sınıfları kapsayan ödüllü kompozisyon yarışmasına katılımlar 04-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmanın sonuçları ise 19 Mayıs’ta açıklanacak. Yarışmada dereceye giren öğrencilere birinciye Laptop Bilgisayar, ikinciye Tablet, üçüncüye ise Cep Telefonu ödül olarak verilecek. ÇOCUKLAR COVİD19 HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ YAZACAKLAR Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ve “Covid19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu ödüllü kompozisyon yarışması hakkında açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Onların hayata bakışları onların olaylara bakışları bizim için önemlidir. Şuan zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgınıyla mücadelemiz sürerken diğer yandan çocuklarımızındı bu süreçte neler yaşadıklarını öğrenmek ve onlar için bir şeyler yapabilmek adına yarışmalar düzenlemeye devam ediyoruz. Yarışmamızın sonucunda da onlara güzel bir anı olarak çeşitli hediyelerimiz olacak. Umarım verimli ve güzel bir yarışma olacaktır. Tüm öğrencilerimizi yarışmamıza katılmaya davet ediyor ve şimdiden hepsine başarılar diliyorum.”dedi.   

Dilovası Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle ara verilen eğitim öğretim döneminde, evde kalan çocuklar için ödüllü kompozisyon yarışması düzenliyor. Dereceye girenlere bilgisayar, tablet ve cep telefonu hediye edilecek.

Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalarak eğitimlerine uzaktan eğitimle sürdüren öğrencileri düşünen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak için çeşitli yarışmalar düzenlemeye devam ediyor. 

“EVİMİZ OKULUMUZ”

 “Evde Kal” çağrısına uyarak evde kalan öğrencilerin evde kaldıkları süre içerisinde vakitlerini daha iyi bir şekilde değerlendirmeleri için çeşitli etkinlikler düzenleyen Dilovası Belediyesi, şimdi de “Evimiz Okulumuz” sloganı ile Lise 9 -10-11 ve 12. Sınıf öğrencilerini kapsayan “Covid19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu kompozisyon yarışması düzenliyor. 

BİRİNCİYE BİLGİSAYAR VERİLECEK

Lise 9-10-11 ve 12. Sınıfları kapsayan ödüllü kompozisyon yarışmasına katılımlar 04-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmanın sonuçları ise 19 Mayıs’ta açıklanacak. Yarışmada dereceye giren öğrencilere birinciye Laptop Bilgisayar, ikinciye Tablet, üçüncüye ise Cep Telefonu ödül olarak verilecek.

ÇOCUKLAR COVİD19 HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ YAZACAKLAR

Dilovası Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ve “Covid19’un Sosyal Hayatımıza ve Aile Yaşantımıza Etkileri” konulu ödüllü kompozisyon yarışması hakkında açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Onların hayata bakışları onların olaylara bakışları bizim için önemlidir. Şuan zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgınıyla mücadelemiz sürerken diğer yandan çocuklarımızındı bu süreçte neler yaşadıklarını öğrenmek ve onlar için bir şeyler yapabilmek adına yarışmalar düzenlemeye devam ediyoruz. Yarışmamızın sonucunda da onlara güzel bir anı olarak çeşitli hediyelerimiz olacak. Umarım verimli ve güzel bir yarışma olacaktır. Tüm öğrencilerimizi yarışmamıza katılmaya davet ediyor ve şimdiden hepsine başarılar diliyorum.”dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.