Dilovası Belediyesi’nden Fark Yaratan Seminer!

Dilovası 17.01.2018 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Belediyesi’nden Fark Yaratan Seminer!

Dilovası Belediyesi Basın Yayın Ve İlişkiler Müdürlüğü ile Anadolu Sağlık Merkezinin ortaklaşa gerçekleştirdiği ve Uzm. Diyetisyen Tuba Örnek’in anlatımları ile Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen “Ergenlik Döneminde Nasıl Beslenilmeli” konferansına Öğrenciler büyük ilgi gösterdi.  Dilovası Belediyesi Basın Yayın Ve İlişkiler Müdürlüğü ile birlikte Anadolu Sağlık Merkezinin Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesinde düzenlenen Konferansta öğrenciler sağlıklı beslenmenin ayrıntılarını öğrendiler. Seminerde "Adölesan (Ergenlik) döneminde nasıl beslenmeliyiz?", "Ergenlik döneminde büyüme-gelişmenin önemi ve başarıya katkısı nelerdir?"  ve "Bu dönemde dikkat edilecek hususlar nelerdir?" sorularının yanıtlarını öğrenen öğrenciler, Başta Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a olmak üzere bu tür etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Her işin başının sağlık olduğunu dile getiren Katılımcıların, bu tür Eğitici seminerlerin devam etmesini istediler.

Dilovası Belediyesi Basın Yayın Ve İlişkiler Müdürlüğü ile Anadolu Sağlık Merkezinin ortaklaşa gerçekleştirdiği ve Uzm. Diyetisyen Tuba Örnek’in anlatımları ile Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen “Ergenlik Döneminde Nasıl Beslenilmeli” konferansına Öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

 Dilovası Belediyesi Basın Yayın Ve İlişkiler Müdürlüğü ile birlikte Anadolu Sağlık Merkezinin Dilovası Yahya Kaptan Anadolu Lisesinde düzenlenen Konferansta öğrenciler sağlıklı beslenmenin ayrıntılarını öğrendiler. Seminerde "Adölesan (Ergenlik) döneminde nasıl beslenmeliyiz?", "Ergenlik döneminde büyüme-gelişmenin önemi ve başarıya katkısı nelerdir?"  ve "Bu dönemde dikkat edilecek hususlar nelerdir?" sorularının yanıtlarını öğrenen öğrenciler, Başta Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a olmak üzere bu tür etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Her işin başının sağlık olduğunu dile getiren Katılımcıların, bu tür Eğitici seminerlerin devam etmesini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.