19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Belediyesi’nden Önemli Konferans

Dilovası 28.11.2016 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyesi’nden Önemli Konferans

Çocuk Yetiştirmede Annenin Rolü

Dilovası Belediyesi, Uzman Psikolog Selin Karabulut'un katılacağı "Çocuk Yetiştirmede Annenin Rolü" konulu söyleşi düzenliyor. Bilinçli bireyleri yetiştirerek bilinçli toplumlara ulaşmak adına anne ve çocuk eğitimi hakkında seminerler düzenlemeye devam eden Dilovası Belediyesi, Anadolu Vakfı işbirliği ile Anadolu Hastanesi doktorlarından Uzman Psikolog Selin Karabulut'un anlatımı ile "Çocuk Yetiştirmede Annenin Rolü" konulu söyleşi düzenleyecek. Başkan Ali Toltar programa tüm Dilovalı anneleri davet etti. Program 29 Kasım Salı günü saat:14:00'da Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.
Çocuk Yetiştirmede Annenin Rolü

Dilovası Belediyesi, Uzman Psikolog Selin Karabulut'un katılacağı "Çocuk Yetiştirmede Annenin Rolü" konulu söyleşi düzenliyor.

Bilinçli bireyleri yetiştirerek bilinçli toplumlara ulaşmak adına anne ve çocuk eğitimi hakkında seminerler düzenlemeye devam eden Dilovası Belediyesi, Anadolu Vakfı işbirliği ile Anadolu Hastanesi doktorlarından Uzman Psikolog Selin Karabulut'un anlatımı ile "Çocuk Yetiştirmede Annenin Rolü" konulu söyleşi düzenleyecek. Başkan Ali Toltar programa tüm Dilovalı anneleri davet etti.

Program 29 Kasım Salı günü saat:14:00'da Dilovası Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.