Dilovası Belediyesi’nden vatandaşa uyarı!

Dilovası 16.03.2017 - 08:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Belediyesi’nden vatandaşa uyarı!

Son zamanlarda artan Belediye Başkanı yada Başkan Yardımcılarının adını kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı Dilovası Belediyesi’nden uyarı geldi. Dilovası Belediyesi’nden yapılan açıklamada Belediye Başkanı yada Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak özellikle sanayicilerden para istendiği konusunda gelen duyumlar üzerine sanayicilerimizi ve vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Yapılan açıklamada “Son zamanlarda Belediye Başkanımız Ali Toltar yada Başkan Yardımcılarımızın adını kullanarak sanayicilerimizden görme engelliler, tomografi ve görüntüleme cihazları başta olmak üzere sağlık malzemesi talepleri olduğu duyumları belediyemize iletilmiştir. Farklı bir dolandırıcılık yöntemi olan bu sistem ile sanayicimiz ve vatandaşlarımızın bu tür istek ve talepleri dikkate almamalarını istiyoruz. Belediyemiz tarafından yapılan talepler OSB ve resmi kurumlar arası yazışmalar neticesinde yapıldığından bu tür dolandırıcılık vakalarına itibar etmemelerini ve gelen bu tür dolandırıcılık talepleri doğrultusunda direk olarak güvenlik birimlerine başvurmalarını önemle rica ediyoruz.”denildi.

Son zamanlarda artan Belediye Başkanı yada Başkan Yardımcılarının adını kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı Dilovası Belediyesi’nden uyarı geldi.

Dilovası Belediyesi’nden yapılan açıklamada Belediye Başkanı yada Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak özellikle sanayicilerden para istendiği konusunda gelen duyumlar üzerine sanayicilerimizi ve vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Yapılan açıklamada “Son zamanlarda Belediye Başkanımız Ali Toltar yada Başkan Yardımcılarımızın adını kullanarak sanayicilerimizden görme engelliler, tomografi ve görüntüleme cihazları başta olmak üzere sağlık malzemesi talepleri olduğu duyumları belediyemize iletilmiştir. Farklı bir dolandırıcılık yöntemi olan bu sistem ile sanayicimiz ve vatandaşlarımızın bu tür istek ve talepleri dikkate almamalarını istiyoruz. Belediyemiz tarafından yapılan talepler OSB ve resmi kurumlar arası yazışmalar neticesinde yapıldığından bu tür dolandırıcılık vakalarına itibar etmemelerini ve gelen bu tür dolandırıcılık talepleri doğrultusunda direk olarak güvenlik birimlerine başvurmalarını önemle rica ediyoruz.”denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.