Dilovası Belediyesinden sağlıklı yaşam konferansları devam ediyor

Dilovası 23.02.2016 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyesinden sağlıklı yaşam konferansları devam ediyor

Dilovası Belediyesi, halkı bilgilendirme konferanslarına Belediye Kültür Merkezi’nde halkın katılımıyla devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta " Hemoroit ve Tedavisi " konulu düzenlenen konferansı Opr. Dr. Bağış Taşdoğan tarafından geniş bir şekilde sundu. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezindeki halkı bilgilendirme konferansına Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl, Fazıl Polat  ve vatandaşlar katıldı. Özel Konak Hastanesi uzmanlarından tarafından "Hemoroit hastalığı ve Tedavisi" konulu konferans Opr. Dr. Bağış Taşdoğan geniş bilgi vererek hastalık, korunma ve tedavi yöntemleri hakkında geniş bilgiler vererek dinleyicilerin sorularını cevapladı.  Program sonunda bilgilendirmesi ve başarılı sunumundan dolayı Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl Konak Hastanesi doktorlarından Opr. Dr. Bağış Taşdoğan’a çiçek verilerek teşekkürlerini sundular.   
Dilovası Belediyesi, halkı bilgilendirme konferanslarına Belediye Kültür Merkezi’nde halkın katılımıyla devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansta " Hemoroit ve Tedavisi " konulu düzenlenen konferansı Opr. Dr. Bağış Taşdoğan tarafından geniş bir şekilde sundu. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezindeki halkı bilgilendirme konferansına Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl, Fazıl Polat  ve vatandaşlar katıldı.

Özel Konak Hastanesi uzmanlarından tarafından "Hemoroit hastalığı ve Tedavisi" konulu konferans Opr. Dr. Bağış Taşdoğan geniş bilgi vererek hastalık, korunma ve tedavi yöntemleri hakkında geniş bilgiler vererek dinleyicilerin sorularını cevapladı.  Program sonunda bilgilendirmesi ve başarılı sunumundan dolayı Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Edip Bingöl Konak Hastanesi doktorlarından Opr. Dr. Bağış Taşdoğan’a çiçek verilerek teşekkürlerini sundular. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.