Dilovası Belediyesinden Ücretsiz Öğrenci Servisi İle Eğitime Destek

Dilovası 28.03.2016 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyesinden Ücretsiz Öğrenci Servisi İle Eğitime Destek

Dilovası Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü bu eğitim ve öğretim yılında da öğrencilere yaptıkları ücretsiz servis hizmetlerine bu yıl da devam ediyor.

Dilovası Belediyesi sene başından beridir yaptığı bu örnek uygulamayla birlikte okul sabah belli noktalardan aldığı öğrencileri, ilçede bulunan Tavşancıl Marshall Meslek Lisesi ve İmam hatip ve .Şehit Can Duyar Meslek Lisesi’ne ücretsiz taşıyor. Dilovası Belediyesi yapmış olduğu bu örnek uygulama kapsamında servisler,sabah belli noktalardan hareket ederek okullara öğrenci taşırken  ve akşam çıkış saatlerine göre okul önlerinde hareket ederek  Öğrencilerin Ücretsiz ulaşımı sağlanıyor.   Öğrenciler ve Velileri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın eğitime verilen bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederken, sunulan hizmeti ise takdirle karşıladıklarını ifade ediyorlar. Dilovası Belediyesi yapmış olduğu bu hizmetle eğitime ve eğitim gören üniversite öğrencilerine büyük bir katkı sağlıyor.  
Dilovası Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü bu eğitim ve öğretim yılında da öğrencilere yaptıkları ücretsiz servis hizmetlerine bu yıl da devam ediyor.

Dilovası Belediyesi sene başından beridir yaptığı bu örnek uygulamayla birlikte okul sabah belli noktalardan aldığı öğrencileri, ilçede bulunan Tavşancıl Marshall Meslek Lisesi ve İmam hatip ve .Şehit Can Duyar Meslek Lisesi’ne ücretsiz taşıyor.

Dilovası Belediyesi yapmış olduğu bu örnek uygulama kapsamında servisler,sabah belli noktalardan hareket ederek okullara öğrenci taşırken  ve akşam çıkış saatlerine göre okul önlerinde hareket ederek  Öğrencilerin Ücretsiz ulaşımı sağlanıyor.

 

Öğrenciler ve Velileri, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın eğitime verilen bu anlamlı destekten dolayı teşekkür ederken, sunulan hizmeti ise takdirle karşıladıklarını ifade ediyorlar. Dilovası Belediyesi yapmış olduğu bu hizmetle eğitime ve eğitim gören üniversite öğrencilerine büyük bir katkı sağlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.