19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Belediyespor'a destek sürüyor

Spor 02.12.2015 - 10:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyespor'a destek sürüyor

Kocaeli 1’nci Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Dilovası Belediyespor ‘a Dilovası işadamlarından destek sürüyor. Kocaeli Amatör ligin önemli spor kulüplerinden Dilovası Belediyespor yönetimi başarıyla geçirdiği ilk yarının ardından kulübün maddi sorununu çözmek için kolları sıvayan yönetime işadamlarından destek devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yola çıkan yönetim Dilovalı genç işadamları Yahya Yılmaz ve Enver Aydemir'den aldığı destekle yüzleri gülmüştü. AKTAŞ VE BÜLBÜL'Ü ZİYARET ETTİLER Geçtiğimiz hafta'nın arından önceki gün yine kolları sıvayan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Kulüp Yöneticileri Cemil Daşdemir, Barış Ateş ve Denetim Komisyonu üyesi Bekir Dursun,  Dilovalı işadamları S.S. 154 Nolu Dilovası Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Aktaş ve Ak Metal'in sahibi Halim Bülbül'ü de ziyaret ederek destek istediler. İŞADAMLARINDAN DESTEK SÖZÜ Dilovası Belediyespor'u yakından takip ettiklerini belirten işadamları Osman Aktaş ve Halim Bülbül, Dilovası Belediyespor'un göstermiş olduğu başarının devam etmesi için her türlü desteği sunacaklarını dile getirdiler. LAÇ, TEŞEKKÜR ETTİ İşadamlarının destek sözlerine karşılık, Kulüp Başkanı Recep Laç ise yaptığı açıklama da "Dilovası Belediyespor'un liglerde devam eden 8 takımdan U-15 ve U-17 takımlarının şampiyonluğu garantilerdiğini, A takımının ise beş puan farkla önde gittiğini inşallah işadamlarının desteği ile A takımından şampiyon olacağını belirterek, desteklerinden dolayı Aktaş ve Bülbül'e teşekkür etti.

Kocaeli 1’nci Amatör Küme C Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Dilovası Belediyespor ‘a Dilovası işadamlarından destek sürüyor.

Kocaeli Amatör ligin önemli spor kulüplerinden Dilovası Belediyespor yönetimi başarıyla geçirdiği ilk yarının ardından kulübün maddi sorununu çözmek için kolları sıvayan yönetime işadamlarından destek devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yola çıkan yönetim Dilovalı genç işadamları Yahya Yılmaz ve Enver Aydemir'den aldığı destekle yüzleri gülmüştü.

AKTAŞ VE BÜLBÜL'Ü ZİYARET ETTİLER

Geçtiğimiz hafta'nın arından önceki gün yine kolları sıvayan Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, Kulüp Yöneticileri Cemil Daşdemir, Barış Ateş ve Denetim Komisyonu üyesi Bekir Dursun,  Dilovalı işadamları S.S. 154 Nolu Dilovası Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman Aktaş ve Ak Metal'in sahibi Halim Bülbül'ü de ziyaret ederek destek istediler.

İŞADAMLARINDAN DESTEK SÖZÜ

Dilovası Belediyespor'u yakından takip ettiklerini belirten işadamları Osman Aktaş ve Halim Bülbül, Dilovası Belediyespor'un göstermiş olduğu başarının devam etmesi için her türlü desteği sunacaklarını dile getirdiler.

LAÇ, TEŞEKKÜR ETTİ

İşadamlarının destek sözlerine karşılık, Kulüp Başkanı Recep Laç ise yaptığı açıklama da "Dilovası Belediyespor'un liglerde devam eden 8 takımdan U-15 ve U-17 takımlarının şampiyonluğu garantilerdiğini, A takımının ise beş puan farkla önde gittiğini inşallah işadamlarının desteği ile A takımından şampiyon olacağını belirterek, desteklerinden dolayı Aktaş ve Bülbül'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.