19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dilovası Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı!

Spor 28.07.2017 - 12:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı!

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi önceki gün Hereke Marina Restaurant'ta bir araya gelerek yeni sezon hazırlıkları için toplantı yaptılar.

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi önceki gün kulüp yönetimine yeni giren Dilovalı genç işadamı ENAD Hafriyat'ın sahibi Enver Yıldırım'ın misafiri olarak Hereke Marina Restaurant'ta bir araya geldiler. Yeni sezon hazırlıkları ve yapılması gerekenler ile ilgili yapılan toplantı öncesi kulüp yönetimine yeni giren Çolakoğlu Metalurji AŞ. İletişim Koordinatörü Enis Şener, ENAD Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yıldırım ve Güler Sak ilk toplantılarına katılarak kendilerini tanıtttılar. İÇ TRANSFERLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ Daha sonra 2017-2018 futbol sezonu için yapılması gerekenler ile ilgili devam eden toplantıda, yeni sezon açılışı öncesi iç ve dış transfer görüşmeleri hakkında fikir alışverişi yapıldı. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, toplantıda yaptığı konuşmada iç transfer görüşmelerimiz ile ilgili olarak As Başkanımız Adnan Sak, gerekli görüşmeleri yapmaktadır. Şuana kadar alt yapıdan 6 futbolcumuzu A Takımımıza aldık. Onun dışında kulübümüz için faydalı olabilecek yeni sezonda koyacağımız şampiyonluk hedefine ulaştırabilecek iç transfer görüşmelerimizde de yaklaşık 10 futbolcumuzla da sağladık. YENİ TRANSFERLER YAPACAĞIZ Bu sezon yeni hocamız Ufuk Öğütveren ile yola çıkıyoruz. Hocamız Kocaeli piyasasında çok saygın bir yere sahiptir. Bize bu sene çok büyük katkısı olacağını düşünerek Ufuk hocamızla anlaştık. Yeni sezonda hocamızın hedefimiz doğrultusunda belirleyeceği futbolcularla da görüşmelerimizi yapacak ve kulübümüze yeni transferler yapacağız.  OSB VE SANAYİCİLERE GİDİLECEK Yeni transferlerimizle birlikte kulübümüzün mali sorunları içinde gerekli görüşmelerimizi yapacağız. Kulübümüzün bu yıl belirlenen bütçesinin sağlanması için ilçemizde faaliyet gösteren başta OSB'ler ve sanayiciler olmak üzere Dilovası'nda ki esnaf arkadaşlarımızı da ziyaret ederek destek isteyeceğiz."dedi. 
Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi önceki gün Hereke Marina Restaurant'ta bir araya gelerek yeni sezon hazırlıkları için toplantı yaptılar.

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi önceki gün kulüp yönetimine yeni giren Dilovalı genç işadamı ENAD Hafriyat'ın sahibi Enver Yıldırım'ın misafiri olarak Hereke Marina Restaurant'ta bir araya geldiler. Yeni sezon hazırlıkları ve yapılması gerekenler ile ilgili yapılan toplantı öncesi kulüp yönetimine yeni giren Çolakoğlu Metalurji AŞ. İletişim Koordinatörü Enis Şener, ENAD Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yıldırım ve Güler Sak ilk toplantılarına katılarak kendilerini tanıtttılar.

İÇ TRANSFERLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Daha sonra 2017-2018 futbol sezonu için yapılması gerekenler ile ilgili devam eden toplantıda, yeni sezon açılışı öncesi iç ve dış transfer görüşmeleri hakkında fikir alışverişi yapıldı. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç, toplantıda yaptığı konuşmada iç transfer görüşmelerimiz ile ilgili olarak As Başkanımız Adnan Sak, gerekli görüşmeleri yapmaktadır. Şuana kadar alt yapıdan 6 futbolcumuzu A Takımımıza aldık. Onun dışında kulübümüz için faydalı olabilecek yeni sezonda koyacağımız şampiyonluk hedefine ulaştırabilecek iç transfer görüşmelerimizde de yaklaşık 10 futbolcumuzla da sağladık.

YENİ TRANSFERLER YAPACAĞIZ

Bu sezon yeni hocamız Ufuk Öğütveren ile yola çıkıyoruz. Hocamız Kocaeli piyasasında çok saygın bir yere sahiptir. Bize bu sene çok büyük katkısı olacağını düşünerek Ufuk hocamızla anlaştık. Yeni sezonda hocamızın hedefimiz doğrultusunda belirleyeceği futbolcularla da görüşmelerimizi yapacak ve kulübümüze yeni transferler yapacağız. 

OSB VE SANAYİCİLERE GİDİLECEK

Yeni transferlerimizle birlikte kulübümüzün mali sorunları içinde gerekli görüşmelerimizi yapacağız. Kulübümüzün bu yıl belirlenen bütçesinin sağlanması için ilçemizde faaliyet gösteren başta OSB'ler ve sanayiciler olmak üzere Dilovası'nda ki esnaf arkadaşlarımızı da ziyaret ederek destek isteyeceğiz."dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.