GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası Belediyespor’da yönetime güçlü isimler

Spor 17.05.2017 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dilovası Belediyespor’da yönetime güçlü isimler

Süper Amatörün güçlü ekiplerinden Dilovası Belediyespor yönetimi önceki gün olağan üstü toplanarak yeni sezon için önemli kararlara imza attılar. Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç yönetiminde toplanan yönetim kurulu toplantısında önümüzdeki sezon yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca kulüp yönetiminde revizyona da gidildi. Kocaeli Süper Amatör ligi 2017-2018 futbol sezonu ve alt yapı takımları için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda yeni transferler gündeme gelirken, Süper Amatörde oynayan Dilovası Belediyespor A Takımının şampiyonluk için gereken çalışmaların kısa sürede bitirilmesi ayrıca maddi sorunların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması belirtildi. GÜÇLÜ YÖNETİMLE YOLA ÇIKIYOR Başkan Laç ayrıca kulübün önümüzdeki sezon daha güçlü bir yönetimle sezona başlaması gerektiğini belirterek kulüp yönetiminde bazı değişikliklerin de yapıldığını yönetim için birkaç isime teklif ettiklerini söyledi. Başkan Laç “Göreve geldiğimizden bu yana ekibimizle Dilovası Belediyespor’un başarısı için mücadele ettik. Yürüdüğümüz yolda bazı revizyonlar ister istemez yapmak zorunda kaldık. 2017-2018 Futbol sezonuna daha güçlü girmemiz için şimdi de bazı değişiklikler yapmak zorundayız. Yönetimimiz içerisinde bazı arkadaşlarımızın yoğunluğu nedeniyle kulübe imkan ayıramaması nedeniyle onların yerine kulübümüze güç katacak yeni arkadaşlarla görüşmelerimizi yaptık. KULÜP YÖNETİMİNE SÜRPRİZ İSİM Kulübümüzün geçtiğimiz sezon ana sponsoru olan ve ciddi anlamda destek veren Çolakoğlu Metalurji A.Ş. ailesinden bir ismin yönetimimizde yer alması için bir süredir görüşmelerimizi yapıyorduk. Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın ve Çolakoğlu Metalurji İletişim Koordinatörü Enis Şener ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Enis Şener’in yönetimimiz içerisinde olması kararını aldık. İnşallah Enis Bey’in de kulübümüze önemli katkısı olacaktır. Çolakoğlu ailesine Cahit Bey’e ve yönetimine bize sundukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi. ENVER YILDIRIM YÖNETİMDE Yönetime alınan diğer isimleri de açıklayan Başkan Laç, “Kulübümüzün daha güçlü bir yönetimle yola devam etmesi için yine ilçemizin güzide işadamlarından ENAD İnşaat ve Hafriyat’ın sahiplerinden genç işadamımız Enver Yıldırım’da teklifimizi kırmayarak kulübümüzde yer almaktan onur duyacağını açıkladı. KULÜP TARİHİNDE BİR İLK Bunun dışında kulübümüz tarihinde ilk kez bir bayan yönetici yer alacak. Yaklaşık iki sezondur içerde ve dışarda bir çok maçımızı takip eden kulübümüze annelik eden yöneticimiz Adnan Sak’ın eşi Güler Sak’ında önemli katkısının olacağını düşünerek yönetimimizde yer alması için teklifte bulunduk ve kendisi de bizleri kırmayarak yönetimde yer alabileceğini söyledi. HEDEF ŞAMPİYONLUK Yaptığımız üç yeni değişiklik ile yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefliyoruz. İnşallah yeni sezonda hedefimiz olan şampiyonluğu yılsonunda göğüsleyecek ve şampiyonluk kupasını kulüp binasında ki yerine koyacağız.”dedi. 

Süper Amatörün güçlü ekiplerinden Dilovası Belediyespor yönetimi önceki gün olağan üstü toplanarak yeni sezon için önemli kararlara imza attılar.

Dilovası Belediyespor Kulüp Başkanı Recep Laç yönetiminde toplanan yönetim kurulu toplantısında önümüzdeki sezon yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca kulüp yönetiminde revizyona da gidildi. Kocaeli Süper Amatör ligi 2017-2018 futbol sezonu ve alt yapı takımları için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantıda yeni transferler gündeme gelirken, Süper Amatörde oynayan Dilovası Belediyespor A Takımının şampiyonluk için gereken çalışmaların kısa sürede bitirilmesi ayrıca maddi sorunların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması belirtildi.

GÜÇLÜ YÖNETİMLE YOLA ÇIKIYOR

Başkan Laç ayrıca kulübün önümüzdeki sezon daha güçlü bir yönetimle sezona başlaması gerektiğini belirterek kulüp yönetiminde bazı değişikliklerin de yapıldığını yönetim için birkaç isime teklif ettiklerini söyledi. Başkan Laç “Göreve geldiğimizden bu yana ekibimizle Dilovası Belediyespor’un başarısı için mücadele ettik. Yürüdüğümüz yolda bazı revizyonlar ister istemez yapmak zorunda kaldık. 2017-2018 Futbol sezonuna daha güçlü girmemiz için şimdi de bazı değişiklikler yapmak zorundayız. Yönetimimiz içerisinde bazı arkadaşlarımızın yoğunluğu nedeniyle kulübe imkan ayıramaması nedeniyle onların yerine kulübümüze güç katacak yeni arkadaşlarla görüşmelerimizi yaptık.

KULÜP YÖNETİMİNE SÜRPRİZ İSİM

Kulübümüzün geçtiğimiz sezon ana sponsoru olan ve ciddi anlamda destek veren Çolakoğlu Metalurji A.Ş. ailesinden bir ismin yönetimimizde yer alması için bir süredir görüşmelerimizi yapıyorduk. Çolakoğlu Metalurji A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cahit Aşkın ve Çolakoğlu Metalurji İletişim Koordinatörü Enis Şener ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Enis Şener’in yönetimimiz içerisinde olması kararını aldık. İnşallah Enis Bey’in de kulübümüze önemli katkısı olacaktır. Çolakoğlu ailesine Cahit Bey’e ve yönetimine bize sundukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

ENVER YILDIRIM YÖNETİMDE

Yönetime alınan diğer isimleri de açıklayan Başkan Laç, “Kulübümüzün daha güçlü bir yönetimle yola devam etmesi için yine ilçemizin güzide işadamlarından ENAD İnşaat ve Hafriyat’ın sahiplerinden genç işadamımız Enver Yıldırım’da teklifimizi kırmayarak kulübümüzde yer almaktan onur duyacağını açıkladı.

KULÜP TARİHİNDE BİR İLK

Bunun dışında kulübümüz tarihinde ilk kez bir bayan yönetici yer alacak. Yaklaşık iki sezondur içerde ve dışarda bir çok maçımızı takip eden kulübümüze annelik eden yöneticimiz Adnan Sak’ın eşi Güler Sak’ında önemli katkısının olacağını düşünerek yönetimimizde yer alması için teklifte bulunduk ve kendisi de bizleri kırmayarak yönetimde yer alabileceğini söyledi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yaptığımız üç yeni değişiklik ile yeni sezona bomba gibi girmeyi hedefliyoruz. İnşallah yeni sezonda hedefimiz olan şampiyonluğu yılsonunda göğüsleyecek ve şampiyonluk kupasını kulüp binasında ki yerine koyacağız.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.