GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dilovası Belediyespor Kampa moralli gitti

Spor 01.09.2015 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyespor Kampa moralli gitti

Kocaeli de 1.Amatör kümenin en flash takımlarından biri olarak görülen Dilovası Belediye spor, Belediye Başkanı Ali Toltar’ın verdiği kahvaltı ve başarı dilekleriyle bir hafta sürecek kampa uğurlandı.

Bu sezon Kocaeli de 1.Amatör kümenin en flash takımlarından biri olarak görülen Dilovası Belediyespor’a Belediye Başkanı Ali Toltar sabah kahvaltısı verdi. Belediye Başkanı Ali Toltar’ın verdiği kahvaltıya, Klüp Başkanı Recep Laç, meclis üyeleri ve tüm futbolcu ve teknik kadro katıldı. Bir hafta boyunca Bolu Termal otelde yapacakları kampa uğurlayan Belediye Başkanı Ali Toltar, “Hayalimiz ve beklentimiz sizlerin bu sezon başarı göstererek sezonu sonu şampiyon olarak tamamlamanızdır.  İyi bir kamp döneminden sonra sezona başarılı sonuçlarla merhaba diyeceğinize ümidim tamdır.  Amatör spor kulüpleri Dilovası’na değer katmaktadır. Burada spor yapmakla ve futbol oynamakla gençlerimize  örnek olmaktasınız. Dilovası Belediyesi olarak gençlerimizin daha iyi spor yapmaları için tüm imkanları seferber ediyoruz. Bizim inşallah ilerleyen zamanlarda amatör sporu daha iyi yerlere getirecek projelerimiz var. Spor’un kardeşliği, dostluğu, ve barışı tesis edecek yegane unsur olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Burada bulunan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. Daha sonra takım otobüsle bir hafta sürecek kampa hareket etti.
Kocaeli de 1.Amatör kümenin en flash takımlarından biri olarak görülen Dilovası Belediye spor, Belediye Başkanı Ali Toltar’ın verdiği kahvaltı ve başarı dilekleriyle bir hafta sürecek kampa uğurlandı.

Bu sezon Kocaeli de 1.Amatör kümenin en flash takımlarından biri olarak görülen Dilovası Belediyespor’a Belediye Başkanı Ali Toltar sabah kahvaltısı verdi. Belediye Başkanı Ali Toltar’ın verdiği kahvaltıya, Klüp Başkanı Recep Laç, meclis üyeleri ve tüm futbolcu ve teknik kadro katıldı.
Bir hafta boyunca Bolu Termal otelde yapacakları kampa uğurlayan Belediye Başkanı Ali Toltar, “Hayalimiz ve beklentimiz sizlerin bu sezon başarı göstererek sezonu sonu şampiyon olarak tamamlamanızdır.  İyi bir kamp döneminden sonra sezona başarılı sonuçlarla merhaba diyeceğinize ümidim tamdır.  Amatör spor kulüpleri Dilovası’na değer katmaktadır. Burada spor yapmakla ve futbol oynamakla gençlerimize  örnek olmaktasınız.
Dilovası Belediyesi olarak gençlerimizin daha iyi spor yapmaları için tüm imkanları seferber ediyoruz. Bizim inşallah ilerleyen zamanlarda amatör sporu daha iyi yerlere getirecek projelerimiz var. Spor’un kardeşliği, dostluğu, ve barışı tesis edecek yegane unsur olduğunu bir kez daha belirtmek istiyorum. Burada bulunan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. Daha sonra takım otobüsle bir hafta sürecek kampa hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.