Dilovası Belediyespor’lu U14 takımı Türkiye Şampiyonasına katılıyor!

Dilovası 26.03.2016 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası Belediyespor’lu U14 takımı Türkiye Şampiyonasına katılıyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın destek ve himayeleriyle bu yıl başarılı bir sezon geçiren Dilovası Belediye Spor, U14 takımını Sakarya’da oynanacak Türkiye Şampiyonasına katılmak için yola çıktı. Başkan Toltar’ın verdiği sabah kavatlısında futbolcularla teknik heyetin morali yerindeydi.

Kocaeli amatör kümede A Takımı ile birlikte U14, U15, U17 takımları bu yıl önemli başarılar gösteriyor.  U14 takımı teknik heyetle birlikte  Sakarya’da oynanacak olan Türkiye Şampiyonası maçları için yola çıktı. Dilovası Belediye spor futbolcuları bugün Sakarya Erenlerde Yalova Çiftlikköy Spor kulübü U15 takımı ile eşleşecek. Sakarya yolculuğu öncesi Dilovası’nda sabah kahvaltısında bir araya gelen Dilovası Belediyespor U15 takımı oyuncuları Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın misafiri oldular. Başkan Toltar’ın katıldığı kahvaltı programına Dilovası Belediye spor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi katıldı. Dilovası Belediye spor Kulüp Başkanı Recep Laç, “Belediye Başkanımız Ali Toltar’ın vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerle futbol kulübümüzdeki spor yapan gençlerimiz önemli başarılar elde ediyor. Bu başarılara yeni bir halka eklemek için Sakarya’ya uğurluyoruz” dedi. Daha sonra konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da “Spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin böyle güzel sonuçlara vesile olması bizleri daha çok heyecanlandırıyor. Kulüp olarak güzel bir sezon geçirmelerinden dolayı belediyespor yönetimini ve tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu gençlerimizin bugün Sakarya’dan da güzel bir sonuçla Dilovası’na döneceklerine inanıyorum. Ve kendilerinden bugün Dilovası’na güzel bir sonuç getirmeleri için söz istiyorum. Onların Sakarya’da oynayacakları turnuva sonrası başarılı bir sonuçlarla dönmeleri halinde ve Türkiye Şampiyonasında üst tura çıkmaları halinde kendilerine ödüllendireceğimiz sözünü veriyorum.”dedi. Başkan Toltar”ın şampiyonluk sözü istemesiyle bilikte U15 futbolcuları hep birlikte söz verdiklerini dile getirdiler.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın destek ve himayeleriyle bu yıl başarılı bir sezon geçiren Dilovası Belediye Spor, U14 takımını Sakarya’da oynanacak Türkiye Şampiyonasına katılmak için yola çıktı. Başkan Toltar’ın verdiği sabah kavatlısında futbolcularla teknik heyetin morali yerindeydi.

Kocaeli amatör kümede A Takımı ile birlikte U14, U15, U17 takımları bu yıl önemli başarılar gösteriyor.  U14 takımı teknik heyetle birlikte  Sakarya’da oynanacak olan Türkiye Şampiyonası maçları için yola çıktı. Dilovası Belediye spor futbolcuları bugün Sakarya Erenlerde Yalova Çiftlikköy Spor kulübü U15 takımı ile eşleşecek.

Sakarya yolculuğu öncesi Dilovası’nda sabah kahvaltısında bir araya gelen Dilovası Belediyespor U15 takımı oyuncuları Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın misafiri oldular. Başkan Toltar’ın katıldığı kahvaltı programına Dilovası Belediye spor Kulüp Başkanı Recep Laç ve yönetimi katıldı.

Dilovası Belediye spor Kulüp Başkanı Recep Laç, “Belediye Başkanımız Ali Toltar’ın vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerle futbol kulübümüzdeki spor yapan gençlerimiz önemli başarılar elde ediyor. Bu başarılara yeni bir halka eklemek için Sakarya’ya uğurluyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’da “Spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin böyle güzel sonuçlara vesile olması bizleri daha çok heyecanlandırıyor. Kulüp olarak güzel bir sezon geçirmelerinden dolayı belediyespor yönetimini ve tüm takımlarımızı tebrik ediyorum.

İnşallah bu gençlerimizin bugün Sakarya’dan da güzel bir sonuçla Dilovası’na döneceklerine inanıyorum. Ve kendilerinden bugün Dilovası’na güzel bir sonuç getirmeleri için söz istiyorum. Onların Sakarya’da oynayacakları turnuva sonrası başarılı bir sonuçlarla dönmeleri halinde ve Türkiye Şampiyonasında üst tura çıkmaları halinde kendilerine ödüllendireceğimiz sözünü veriyorum.”dedi. Başkan Toltar”ın şampiyonluk sözü istemesiyle bilikte U15 futbolcuları hep birlikte söz verdiklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.